Mit tegyek a 11 éves öcsémmel, hogy végre fiúkkal is barátkozzon? (alul olvassátok! ) )
én kamasz fiú vagyok,szinte csak lány barátaim vannak...
meg egy pár ilyen fiú "haver"akik szarnak a fejemre,csak bulzni megyünk együtt.
engem nem zavar,hogy lánybarátaim vannak..
sőt..:D
meg legalább kiismerem őket,és később feleannyi problémám lesz a csajokkal.
Utolsó előtti válaszadó (17:52-ős)-nak.
Már próbáltam, de akkor csak félig jött be :((
Valami jobbat nem tudsz mondani??
Szerintem nincs azzal gond hogyha lányokkal barátkozik csak, 11 évesen csak a fiúkkal barátkoztam és semmi bajom nem lett tőle.. -.-
16/L
Ne félj, nem búza.
Barátnőm bátyjának is szinte csak lány barátai voltak/vannak. Most egyetemre jár, ő a rádiós, és odáig meg vissza vannak érte a csajok "úgy" :)
Meg van párkapcsolata. Szóval, ne félj attól, hogy meleg. Különben meg nem csoda, ha azt mondja, nem akar a fiúkkal játszani. Unokahúgom most 10 éves, és az osztályukban egy srác felbuktatta a tanítónénit. A válasza nem az volt, hogy elnézést, mikor megkérdezte a tanítónéni, miért csinálta ezt. Hanem az, hogy "Majd megszokod!"
Nem is értem mi a bajod ezzel!!!
Még mindig jobb mintha állandóan csak a fiúkkal lenne, és nem érdekelnék a csajok.
Így legalább kiismeri őket, és majd tud bánni egy nővel.
Még Te is fiatal vagy. Hidd el, hogy egy nőnek nem mindig a macsós, söröző, vagány és "én vagyok a menő csávó" pasik jönnek be.
Szerintem tök jó, hogy a csajokkal van, és ha a csajok is elfogadták, akkor valószínű, hogy "jó náluk" az öcséd.
A későbbi párkapcsolataiban ennek csak hasznát fogja venni.
Ettől még nem lesz lányos a viselkedése. S különben is még csak 11 éves, mit akarsz itt a sörözéssel???
Ha jól bele gondolok, akkor még Neked sem való a sör nemhogy neki.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!