Mi lehet ezt a fiammal? Hogyan tudnám rávenni, hogy ne gonoszkodjon?
A nyolc éves kisfiamnál mi lehet ez? Mit csináljak, hogy ne tegye ezt? Ha viszem haza a gyerekeket és az 5 éves kislányom mondja a liftben, hogy pisilnie kell, a 8 éves kisfiam rögtön mondja neki, hogy psss. És nevet. Van hogy csikizi is.
Ha a legjobb barátja jön át volt, hogy berohant a wc-re és nem engedte be a barátját, akinek nagyon kellett és úgy kellett kivinni onnan a fiam ő meg röhögött.
A tanár is mesélte hogy osztályban is sokszor ha valakinek ki kell mennie, hasonlókat csinál mindenki előtt.
Beszéltem vele;
- voltam kedves, kértem szépen, hagyja abba, semmi eredmény
- kédeztem miért csinálja - mondta mert vicces
- voltam szigorú, semmi eredmény.
Amúgy ő még nem pisilt be se oviban se suliban, ágyba se vizelt.
Mi lehet ezt a fiammal? Hogyan tudnám rávenni, hogy ne gonoszkodjon?
Nem lehet, hogy izgatja, ha valakinek pisilnie kell? Van ilyen sexuális téma felnőtteknél, hogy valakit izgat, ha azt nézi, ahogyan más visszatartja, pisil vagy bepisil. Ekkora gyerek már simán fejleszthet ki sexuális fétiseket, ez a kezdeti stádium, mikor még csak foglalkoztatja a dolog. Azért nevet, mert tetszik neki. Persze benne nem fogalmazódik meg a sex téma még, ő csak annyit tud, hogy ez neki valami miatt jó.
Arról kéne leszokatni, hogy nem ilyen nyíltan provokálja a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!