Másnak is ilyen a 20hónapos lánya?
Figyelt kérdés
ordit hisztizik földhöz veri magát ha valamit nem kap meg illetve nem úgy sikerül neki amit kitalál. nem hajlandó rendes főtt kaját enni ,csak olyat amit meg tud fogni illetve cumisüveg -tej,kakaó,maradék anyatej a kicsitől lefejve...nem fogad szót, ha olyat csinál amit nem szabad és csak kicsit csapok a kezére és mondom hogy nem szabad akkor képes vagy belém rúgni vagy visszaütni. már komolyan azon gondolkodom néha a hisztijén és akaratosságán hogy pszichológushoz vagy nevelési tanácsadóhoz viszem. hajam tépi, dobál. és még sorolhatnám. és persze a lefektetés egy rémálom.2014. okt. 19. 12:16
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. valahogy azért megnyugatatott hogy nemcsak az én gyerekem ilyen -bár én még nem láttam a környezetünkbe hasonló viselkedést ... :S
de igyekszem túlélni. őszintén nem idegeskedni szoktam meg kiabálni hanem sirásba kerget. mert nem tudok már szinte mit kitalálni. hát próbálom túlélni ezt a korszakot. vigasztalásként mire a nagy kinővi addigra a kicsi lesz ilyen :P köszönöm.
2014. okt. 23. 08:23
12/12 Medvi válasza:
Ne sírj előtte az ő viselkedése miatt, mert az végképp összezavarja a kicsit. Mindig meg kell őrizned a nyugalmadat és mindig éreznie kell, hogy te vagy a főnök, akkor is, ha megengeded, hogy az történjen amit ő szeretne, hisz te adsz rá engedélyt. A figyelemelterelést akkor alkalmazd, amikor még nem tört ki a hiszti, könnyű megfigyelni náluk, hogy mikor fenyeget a kitörése, előtte kell gyorsan elterelni a figyelmüket pl nézd milyen szép virág, szagoljuk meg van e illata stb. A cikket pedig tényleg olvasd el, ingyen osztogatják ezt az újságot a gyógyszertárakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!