Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kislányom 7 hónapos, de...

Kislányom 7 hónapos, de nagyon agresszívan viselkedik. Másnak is ilyen a babája?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve mert egész nap csak hisztizik,nem jó neki semmi,csak ha kézben van.Aludni se tudom lerakni már,pedig eddig olyan szépen aludt magától,de most ordít.Állandóan hasra fordul és nem tud visszafordulni.Nem hajlandó megenni semmit,csak a tápszert de azt se viszi túlzásba.A hintában ordít az etetőben ordít ha leteszem ordít....már zsong a fejem.Mitévő legyek kérlek segítsetek?!
2014. júl. 4. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha az én babám viselkedik hasonlóan es semmi más nem használ, akkor bekenem a foginyet.hátha. .

Most sokan panaszkodnak, biztos front van.kitartás!

2014. júl. 4. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

egyrészt tudod mi az az agresszív viselkedés? mert egy még forogni se tudó baba nem igen tud agresszív lenni...

másrészt ha nem tud forogni akkor szakemberhez kéne menni. lehet hypotón, ez megmagyarázná miért nem tud enni.

azonkívül nyilván valami baja van, 7 hónapos még nem tud manipulálni, ha semmi nem jó neki, nem kiegyensúlyozott akkor meg kell keresni az okát. lehet fájdalmai vannak, ahogy az első írta, lehet jönnek a fogai

2014. júl. 4. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Édesem voltunk már orvosnál és semmi baja.Csak egyszerűen megtanulta hogyan manipuláljon minket.
2014. júl. 5. 07:34
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

persze, 7 hónaposan :) manipulál! haláli :D

és gondolom mikor nem kapja meg amit szeretne, feláll, odatotyog hozzád, jól beléd rúg, káromkodik egy isteneset majd visszafekszik.

csak hogy agresszív is legyen :D

7 hónapos nem manipulál, nem tud, mert az agya még nem tart ott! majd a mászás indítja be az agyát, na utána majd manipulálhat majd, ez olyan 10-12 hónapos kor körül jön el.

viszont 6 hónapos korig forogni kell, a gyerekorvosnak el kell küldenie neurológushoz és gyógytornászhoz

2014. júl. 5. 11:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Hasra nagyon ügyesen fordul,de vissza nem,de már azt is próbálgatja.Kicsit később érik.Sajnos ő ilyen kis lusta.
2014. júl. 5. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Bízd másra a gyereket, és menj el sétálni, vagy fodrászhoz vagy ahová akarsz, csak hallótávolságon kívülre. Ha kicsit pihentél, gondolkodj el. Nem hihetted, hogy nyűgös napok és sírás nélkül felnő a babád. Eddig nem bőgött, talán mert nem is akart semmit. Most akar, de nem sikerül neki pl. visszafordulni a hátára, tehát ordít. Babusgasd, amennyit tudod, és érezz együtt vele, ha már segíteni nem sikerül rajta. És ne hibáztasd magad emiatt, néha tényleg nem tudunk mit csinálni, mert rá se jövünk, mi a gyerek baja. De ebből azért ne következtess arra, hogy nincs is neki semmi.
2014. júl. 5. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Kúszni tud?

Nem lehet szeparacios szorongás? Nálunk ebben a korban jött ki.

Ez még bőven nem manipuláció, az majd a dackorszakban kezdődik és olyan 20éves korig tart :)

Ha szépen alszik háton, akadályozd meg a hasrafordulást. Nálunk fordítva volt, hason, oldalán aludt, de ha a hátára hordult a jóisten se vigasztalhatta meg!

Én szopipárnában altattam.

2014. júl. 12. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!