Kislányom 7 hónapos, de nagyon agresszívan viselkedik. Másnak is ilyen a babája?
Ha az én babám viselkedik hasonlóan es semmi más nem használ, akkor bekenem a foginyet.hátha. .
Most sokan panaszkodnak, biztos front van.kitartás!
egyrészt tudod mi az az agresszív viselkedés? mert egy még forogni se tudó baba nem igen tud agresszív lenni...
másrészt ha nem tud forogni akkor szakemberhez kéne menni. lehet hypotón, ez megmagyarázná miért nem tud enni.
azonkívül nyilván valami baja van, 7 hónapos még nem tud manipulálni, ha semmi nem jó neki, nem kiegyensúlyozott akkor meg kell keresni az okát. lehet fájdalmai vannak, ahogy az első írta, lehet jönnek a fogai
persze, 7 hónaposan :) manipulál! haláli :D
és gondolom mikor nem kapja meg amit szeretne, feláll, odatotyog hozzád, jól beléd rúg, káromkodik egy isteneset majd visszafekszik.
csak hogy agresszív is legyen :D
7 hónapos nem manipulál, nem tud, mert az agya még nem tart ott! majd a mászás indítja be az agyát, na utána majd manipulálhat majd, ez olyan 10-12 hónapos kor körül jön el.
viszont 6 hónapos korig forogni kell, a gyerekorvosnak el kell küldenie neurológushoz és gyógytornászhoz
Kúszni tud?
Nem lehet szeparacios szorongás? Nálunk ebben a korban jött ki.
Ez még bőven nem manipuláció, az majd a dackorszakban kezdődik és olyan 20éves korig tart :)
Ha szépen alszik háton, akadályozd meg a hasrafordulást. Nálunk fordítva volt, hason, oldalán aludt, de ha a hátára hordult a jóisten se vigasztalhatta meg!
Én szopipárnában altattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!