Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ismertek olyan gyereket, akin...

Ismertek olyan gyereket, akin pszichológus, vagy más szakember segített, hogy a nagydolog végre ne pelusba menjen?

Figyelt kérdés
Hogy történt? Hány évesen?
2014. okt. 12. 06:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Enyém is 4 éves, ugyanez a bajunk annyi különbséggel, hogy ő bugyijába kakil, tehát ha nem kap pelust, akkor is kakilni fog, ami egyrészt jó, mert nem tart vissza székletet, másrészt a pelus elvétele nem lehet eszköz számunkra.

Mi is beledobjuk a kakit a vécébe stb, semmi nem használt. Én beszéltem már pszichológussal és gyógypedagógussal is, mindkettő azt mondta, hogy 4 évesen még nem feltétlenül gond ez, majd szépen be fog érni nála a dolog. Nem vagyok én türelmetlen, nem gond a kakis bugyik mosása, az oviban is türelmesek (heti 1 vagy 2 kaki jut nekik), ugyanakkor mégsem várhatom el az óvónőktől, dadustól, hogy ezt a végtelenségig csinálják. Nem beszélve arról, ha valamilyen programon vagyunk, nem nagyszülőnél, mert ott megoldható, hanem pl kirándulni, játszóház vagy akár csak egy játszóterezés.

2014. okt. 13. 08:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Ebben a könyvben van egy szellemes arany kincsesdobozos, két kézbe ajándékot adós, módszer a Wc-re szoktatáshoz.

[link]

2014. okt. 13. 12:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Àltalában én is türelmes vagyok, de inkább azon izgulok, hogy az oviban ne legyen baleset. Ugyanis nekünk az egyik óvónő nem ilyen türelmes. Szerinte erőltetnem kellene a bilit. Tavaly egyetlen egy nap kakilt be, igaz aznap 3szor is az oviban. Amúgy ő visszatartja. Most hétvégén nagyszülőknél voltunk, csütörtök óta nem kellett kakilnia. Reggel direkt meleg kakaót itattam vele
2014. okt. 13. 13:21
 14/17 A kérdező kommentje:

Upsz... Elküldte...

Szóval meleg kakaóval szoktuk a reggelt indítani itthon, de most így se kellett neki.

2014. okt. 13. 13:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem éppen azért tartja vissza mert szorong attól,hogy a wc-be kellene,nem? Tényleg olyan nagy baj,hogy pelusba megy? Szerintem az még mindig a jobbik eset mintha egyáltalán nem akarna kakilni,és visszatartja.
2014. okt. 13. 16:28
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Tényleg olyan nagy baj,hogy pelusba megy?"

Négy éves az istenit. Hogy ne lenne baj, hogy nem kakál csak pelenkába magaalá?

2014. okt. 18. 01:57
 17/17 anonim ***** válasza:

ide is megírom, hogy a nővéreméknél ugyanez volt a helyzet, ott a szezám utca "felejtsd el a pelust, elmo!" videó megnézése után azonnal ment a bilibe kakilás és nem kellett többé pelus.

én magam nem néztem meg a filmet, tehát nem tudom mi van benne és miért olyan hatásos, de egy próbát megért, főleg azoknál, akik úgy érzik, hogy már mindent megpróbáltak.

akit érdekel el is tudom küldeni a filmet, ha ad egy e-mail címet.

2014. okt. 18. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!