Éjszakai alvás elötti éktelen ordítás mittől lehet 7 hetes babánál?
Attól is függ hogy anyatejet, vagy tápszert eszik e.
Ha tápszert akkor hiába a gyógyszer. Annak csak mellékhatásai vannak, és lehet hogy pont az álmatlanság.
Használj neki köménymagos teát. Házilag készítsd el.
21:00-ás vagyok.
Az angol víztől nekünk csak rosszabb lett, olyan görcsöket okozott neki, hogy a végén már én is sírtam :(
Espumizannal kellene próbálkozni! Nekünk is ez oldotta meg a problémákat!
Mindenképp megpróbálnám korábbra hozni a fürdetést, minimum fél órával, de akár már 7-kor is. Nálunk is voltak ilyen gondok és amikor áttértünk a korábbi fekvésre, akkor könnyebben ment az elalvás.
Milyen időközönként szokott enni?
(Az előző válaszolóra reagálva: nem törvényszerű ez sem, mert az én környezetemben az összes anyatejes baba hasfájós volt - az enyém is, míg a tápszeresek nem és már pár hetesen 1x keltek éjszaka enni)
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat!
Anyatejesek vagyunk és 4 óránként eszik. Én is gondoltam, hogy előbbre hozzam a fürdetést, de akkor nem fog igen korán, már hajnalban felkelni? Sajna van még egy próbléma azaz 2 nem tud önállóan elaludni, és nem hajlandó a kiságyban aludni csak mellettünk :( erre van megoldáotok?
Köszi előre is!
szia,
hát vannak ilyen típusú babák. ugye azt mondják, az elején nem szabad rászoktatni, hogy kézbenaludjon el, hanem be kell tenni a kiságyba, és énekelni, neki ,meg hátsimi meg stb, amíg elalszik. na ilyenkor nagyon jót mulatok magamban. az én kisláyom üvöltött esténként, amkor kiscsecsemő volt, és nem kellett neki se ének se hátsimi. illetve ének igen, de csak úgy ha kézben lehetett. akkor elaludt. vannak babák, akik éretlenebb idegrendszerrel jönnek világra. később ez javul, de az elején az ilyen babát nem fogod tudni kiságyban altatni, akárki akármit mond. ezzel együtt kell élni. és mire oylan állapotba kerül, hogy már el tudna aludni önállóan, akkor már tényleg megszokta az együttalvást. nekem 13 hós a kislányom, 3 hós koráig átüvöltötte az estéket (megjegyzem még csak hasfájós sme volt), 4 hós korától el lehetett altatni úgy, hogy cicin, melléfekve, de azóta is együtt alszunk. az egy jó darabig nagyon sokat kelt, kb. 1 éves korától már jobb, de még mindig ébred, de szerintem már csak megszokásból, vagy a foga miatt. majd olyan másfél-2 éves korától elkezdem külön szoktatni, ha már látom, hogy hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!