Éjszakai alvás elötti éktelen ordítás mittől lehet 7 hetes babánál?
Keveset alszik, ettől kifárad estére, túlpörög. Így már nem tud elaludni. Ha többet és többször aludna nappal, akkor este is könnyen el tudna aludni. Ehhez szükség lenne arra is, hogy egyedül el tudjon aludni. Fura, de tényleg így működik.
Ajánlom ez a cikket és az egész oldalt is.
Szerintem 7 hetesen még nem nagyon van olyan, hogy fél a sötétben.
Nem lehet, hogy pont a hasfájásra kapott gyógyszertől fáj a pocakja? Nálunk mindkét gyereknél felerősítette a pocakfájást, mindkettőnél két-háromféle szert kipróbáltunk, mindegyikkel csak erősödtek a fájdalmak.
Szerintem,sőt biztos,hogy nem állt be nála az alvási ciklus és ezért van fönt este többet,de,ne aggódj nemsokára elmúlik.Nappal ne legyen csönd az a lényeg!Lefekvéskor legyen sötét,énekelj neki,simogasd,az megnyugtatja.
5 hónapos kislányomnál bevált,mára átalussza az éjszakát.
Lehet, hogy túl fáradt az alváshoz. Tudom, hogy hülyén hangzik, de van ilyen sajnos.
Mikor szoktatok fürödni? Leírnád nagyjából hogyan telnek a napjai? Milyen gyógyszert kap hasfájásra, mikor és hogy adod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!