Ovis es csak a bugyiba hajlando kakilni es csak itthon?
Próbáljátok meg azt, hogy a pelusból nem a szemétbe, hanem a WC-be dobjátok a kakit.
Nálunk nagyon bejött, anyósomtól tanultam: szépen beledobtuk a pelusból a kakit (ha kellő szilárdságú volt), integettünk neki, és jó utat kívántunk Kakiországba.
Simán ment a szobatisztaság, utána soha nem volt baleset.
van wc szűkítőtök? ha nincs, együtt menjetek vásárolni valami színeset, esetleg meséset, ő válassza ki és amikor majd jön a kaka, nagy örömmel zengeni, hogy de jó, végre rácsücsülünk, kipróbáljuk, de buli lesz.
de amúgy én is wc manóra gondoltam, ha oda kerülünk és motiválni kellene, de ahogy elnézem, hogy milyen ügyi, pl vetkőzésnél emelei az egyik lábát, utána amásikat, ha onnan húzom le a tipegőt, ha jövök a pelenkával felgörbíti magát, hogy felemlkedjen a feneke, néha csak lesek miket csinál(5 hós lesz), szóval szerintem nem lesz gond a wc-vel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!