A 9 éves lányom minden éjjel nálunk alszik?
Én 9 éves koromig átjártam anyáékhoz aludni, az iker tesóm meg 13 éves koráig.Lassan mindenki megszokta.Végül nem tudom miért, de nem ment többet.
Szerintem vegyetek addig is egy nagyobb ágyat:P
Egyrészt Kamu! Ki mond ilyet a picijének: ha maj lesz "pasija".
Másrészt én is sokszor átszöktem, mert féltem a sötétben!!
Ma is félek a sötétben, a férjem kisérget pisilni...
Kivizsgáltattam, de mivel egyéb pszichés problémám nincs, így a pszichiáter által javasolt gyógyszert nem fogattam el... Nem mérgezem magam azért, mert félek a sötétben...
Ki kellene deríteni, mi az oka... A picilány nem poénból szaladgál át, tuti...
22/L
Jó a házasságotok? Tartalmas a nappalotok? Vannak programjaitok, beszélgettek, játszotok együtt napközben?
Tudod, hogy mi történik vele a héten, mit szokott álmodni, mik a félelmei?
Előbb ezeket kell megoldani.
vagy pszichológushoz menni.
Szia+
És mi a gond, amiről ma írtál 3 szót?
Az eredeti kérdéshez csak annyit fűznék, hogy ha titeket nem zavar, hogy ott alszik hajnaltól, akkor hagyd. Ha zavar, akkor beszéld meg vele, és ahányszor átmegy, mindig kísérd vissza a helyére. Elég nagy már, hogy megértse. Legfeljebb néha egy-egy jutalom ottalvós-éjszakát iktassatok be neki. :)
Enyém 3,5 éves koráig aludt velünk, és már akkor is elfogadta egy hét alatt, hogy nem jöhet át.
Mi az a nagy gond?
Egy éve lassan, hogy még mindig ezt a csontot marcangoljátok?
Szerintem is kamukérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!