A 9 éves lányom minden éjjel nálunk alszik?
Köszönöm a válaszokat.
Beszéltem vele és nem használt.
medig kisérjem még az ágyába? egy éve már probálkozom.
Én egy kulcs készítő szakember segítségét ajánlom kb. 2000 Forintért. :D
De ha fél szegény gyerek, akkor marad a pszichológus.
Na most ha kulcsra zárja az ajtót, mit old meg? Hallgatja bentről, ahogy alánya próbálkozik bemenni? És ettől várja, hogy az egyébként valszeg érzékeny lánya összekapja magát? Ki kéne deríteni miért megy át hozzátok? Rosszat álmodik? Fél valamitől? Van e egyéb problémája, ami arra utal, hogy nincs rendben a lelkével valami? Mert valami oka csak van, hogy átmegy. És akkor arra az okra kellene megoldást találni. Pl ha fél, akkor kislámpát betenni.
Egyébként az egyik ismerősőmnél az oldotta meg a problémát, amikor tévét kapott a gyerek. Megmondták neki hogy csak akkor kap a szobájába, ha ott is alszik és a gyerek fogta magát és átcuccolt. Kb ennyi idős lehetett mint a te lányod. A barátnőm, nagyon sokáig aludt az anyukájáék szobájában (persze nem gondolom, hogy normális), de akkor költözött külön, mikor a testvére elköltözött otthonról és csak ő alszik abban aszobában.
És mit jelent a hajnal, kora reggelt vagy valójában az éjszaka közepét?
Ja és ha valaki megmagyarázná: mit rontottak el szülők és mikor? És miért vándorol ez a gyerek, ahelyett, hogy aludna reggelig? Mi okozza, hogy hajnalban megébred és átmegy a szülei szobájába? Mert tényleg kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!