Hogyan neveljem meg az 5 éves húgomat? SOS!
Most fogja tölteni a húgom az 5 öt.
Nagyon szeretem , de rettenetesen ki tud készíteni , például:nagyon rendetlen álladóan én takarítok utána mivel nem nagy a házunk muszáj megcsinálnom,ahová csak nyúl ott baj és rosszaság történik ha eszik nem tudom neki elmagyarázni hogy egy meg a konyha asztalnál mert ha bemegy áll a bál.A szüleimnek is elmondtam a problémámat de nem is figyeltek rám , már állandóan a sírás kerülget miatta ,és mivel a szüleim egész nap dolgoznak és nyári szünet van így nekem kell vele lenem , e mellet még van egy kis baba szintén a húgom , nagyon féltem tőle de ha a picivel foglalkozok akkor rosszalkodik semmivel nem lehet lekötni a figyelmét mert mindig csinál valamit , a fürdőben a vegyszereket piszkálja pedig magasan vannak és mégis , széket visz be és megoldja vagy a wc papír gurigákat fejti le vagy beáztatja,vagy a wc kefét nyomja be a klotyóba és rám fogja a szülők előtt h én miattam szaros a kefe...
A szekrényemben tartok már mindent , de azt is kiberheli állandóan,kiborongatja a tusfürdőimet , a laptopot állandoan piszkállja pedig rengeteget veszekedek vele miata a telefonomat is es meg el is rontja,meg nem tudom elaltatni delután , eseroszakos rancigal meg ha nem ugy van ahogy ö akarja akkor egy duhongo orult lesz, a hirtelen helyesirasi problemakert meg bocsi de jelenleg is cibal mert nem engedem ki a szakado esobe hanem vinnem elaltatni ,de tudom h ugysem fog!
És még sorolhatnám a rosszasagait de ez már így is eleg h tanacsot tudjatok nekem adni , légyszi segitsetek okos válaszokkal mertebbe bele fogok orulni!!
(15L)
Jah azt elfelejtettem mondani hogy,amikor meg próbálom rendre igazítani úgy hogy ne kupizzon vagy ne a szoba közepén szedje szét a pogácsákat, meg ha össze próbálom vele szedetni,vagy,:elkezd velem veszekedni és nagyon csúnyán is beszél , meg ezt sem említettem tehát a csúnya szavakról hogy ,állítsam le úgy h ne kelljen szájon verni , mert nem akarom bántani , vagy összeesik és azt mondja h nem bír vagy most beteg ,szóval még ezeket csinálja.....stb...és iszonyat bosszú álló természete van képes egy széken bosszút állni vagy egy élő lényen (nem merem mondani hogy,miken) , vagy odalép és megüt ,de szó szerint.Én ettől függetlenül tekintettel vagyok arra hogy , még kicsi s a testvérem és én vagyok a nagyobb de ez így nem mehet tovább...
És mivel holnap után tölti az 5-öt , ebből az alkalomból érdemes lenne lépni a dologban!Csak nem tudom hogy csináljam :(( !A válaszokat meg előre is köszi!
Sziia kedves első kommentelő , tudod ezt megcsináltam nem egyszer!és anyu azt mondta hogy , nem tud vele mit kezdeni én akartam annyira hugit , még annó...
anyut is kikészíti amikor a család eggyut van akkor az estenket es a hétvégéinket is tönkre tudja tenni...
ha nem takaritanék akkor a nagyobbik noverem piszkáll h attol meg meg kell csinalni mert nem változik meg .Ráadásul én nagyon szeretem a tisztaságot és nem tudnék kupiban élni a kicsi ház ellnére!
Nagyon sajnállak. Nem neked kellene 15 évesen nevelni a testvéreidet. Szerintem a szüleidnek kellene határozottabban odahatni a húgodra, mert téged nem fog komolyan venni. Az is lehet, hogy unatkozik.
Nem tudjátok a nővéreddel felosztani a kisebbeket?
Mondjuk ő foglalkozhatna az 5 évessel, hátha őt komolyabban veszi.
Minden esetre nekem ez az egész szituáció nagyon fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!