Hogyan 'neveljem' rá a hugomat hogy ne emelgesse állandóan a kiskutyát?
Nem érti meg hogy nem jó neki, és sokszor hordozza a lkásba.
(Havanese,8,5 hetes)
És a hugod mennyi idős?
Az a baj, hogy ha a szép szóból nem ért, akkor maximum megtiltani tudod neki, hogy a kutyát hurcolássza.
Próbáld neki elmagyarázni, hogy ha a kutya hasát nyomorgatja, mikor felveszi, akkor az fáj neki és beteg lesz tőle. Végső esetben karold át a hasát és húzgáld végig a lakáson így. Akkor talán átérzi milyen kellemetlen az. :-)
11 éves..
Megtiltani nem tudom mert a család kutyája, de majd megpróbálom.
A végighuzigálást majd végső esetben alkalmazom.
Köszi!
Én ugyanígy vagyok az apósommal. 50 éves felnőtt ember és még úgy sem fogja föl, hogy nem tesz jót a kutyának, hogy minden alkalommal mikor fölemeli a kutya nyüszít egyet (de csak akkor amikor ő csinálja).
Hozzáteszem nem csak a belső szerveinek rossz, hanem gerincsérvet is kaphat tőle.
Kérdezd meg tőle nyugodtan, hogy akkor is így fogja-e szeretni a kutyát, ha az lebénul.
Mert én lassan ott tartok, hogy megmondom apósomnak, hogyha miatta bénul le a kutyám akkor ő fizeti a kezelését. Vagy pedig soha többet nem engedem a közelébe.
Oké majd elolvastatom vele ezeket a sorokat!
Köszi!
Szerintem is megkéne hogy értse, de csak azt mondogatja hogy
engem fog a legkevésbé szeretni a kutya. A rongyozást tényleg nagyon szereti a kutya, most vettünk neki ilyen kötelet, azzal nagyon szeret játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!