Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Rossz anya vagyok vagy az...

Rossz anya vagyok vagy az óvoda az oka?

Figyelt kérdés
Egy háztartásban éltünk anyósommal és csúnyán alakultak a dolgok és hazaköltöztem kislányommal 2 hónapra.Semmi gond nem volt,még akkor sem amikor visszaköltöztünk,addig párom átalakította a házat mert ez az állapot tarthatatlan volt (anyósommal).Szóltak hogy mennem kellene dolgozni úgyhogy amikor hazaértünk nem sokra rá kislányomat elvittem délelőttre oviba hogy szokja a gyerekeket mert nemsokára dolgoznom kell és ne érje hidegzuhanyként amikor egész napra ott hagyom mert nagyon anyás. Első nap üvöltve sikítva szedték le rólam,pityergett ott is és amikor hazahoztam letettem aludni.Üvöltve kelt és fél óráig úgy ordított hogy már orvost akartam hívni,de abbahagyta. Azt mondta hogy nem talált ott az ágyba és megijedt hogy elmentem.Rá 2 napra megint üvöltve kelt szintén ugyanígy. Aznap este állandóan pityergett hogy nem akar oviba menni mert megütötték a fejét és kergették hogy megverik. De viszont az én csöppségem kezdte. Pont beteg lett nem vittem oviba de utána este olyan taknyos volt és köhögött hogy nem tudott aludni és nem tudta abbahagyni a köhögést,úgyhogy felébresztettem adtam neki gyógyszert és ki akartam szívatni az orrát.Sose volt gond az orrszívással bármikor kellett.Ezután jött a feketeleves :( Mondtam neki hagy szívassam ki mert nem tudsz aludni,de már a szájába folyt is, ekkor mondtam neki hogy akkor felöltözünk és a doktor bácsi kiszívja neked ha nekem nem engeded.Olyan ordításba és rohamba kezdett hogy nagyon megijedtem elkerült engem,nem szólt hozzám,nem hagyta hogy hozzáérjek és ha odamentem ahol Ő volt akkor elment onnan. :( Kimentem a szobából nem sokkal később megenyhült és kifújtuk az orrát.Rá 2 napra belepisilt a fürdővizébe mondom ebbe fogsz fürödni nem engedek le ennyi vizet,semmi bajod nem lesz tőle,még egy adat roham következett.Azóta eltelt pár nap és nem volt ilyen nagy roham féleség megpróbálom rögtön leállítani,sajnos úgy sikerül hogy befejezed vagy hozom a vesszőt,mert párom már régebbtől vesszővel igazgatja ha már elszalad vele a ló,de ez hatásos.Most az óvoda okozhatja hogy nem tudja feldolgozni vagy én vagyok rossz anya?

2014. jún. 23. 14:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

én amúgy semmit nem értek a történetből, nem csak a vesszőzést.

most június van, 2-3 hete csak besétáltál az oviba és közölted, hogy ugyan most ügyelet van, de te márpedig itt hagyod a lányod mert mész majd vissza dolgozni és ne akkor kelljen otthagyni? hol itt a beszoktatás? és miért ügyeleti időben, amikor nincsenek csoportok???

és miért kell egy 3 évest orvossal fenyegetni? vagy az a jó, ha mindentől fél? ovitól, orvostól, vesszőtől?

és ha áldott jó gyerek, miért kell vesszőzni?

nekem olyan furcsa ahogy a lányodról írsz. mint egy tárgyról. szerintem teljesen érthető ez a reakciója, otthagytad egy idegen helyen beszoktatás helyett, megviselte, erre vesszővel "igazgatjátok" :O

mellé kéne inkább állni, támogatni és nem belökni egy vadidegen közösségbe, főleg nem nyáron!

2014. jún. 23. 16:42
 22/39 anonim ***** válasza:
23%
Nem értem mit nem értetek a történetből, teljesen érthetően leírt mindent a kérdező...ezen a vesszős dolgon vagytok kiakadva és ezt tudjátok csak meglovagolni az egész leírásból...gratulálok megint itt a rosszindulatú anyukák garmada...na és ha néha még oda is legyint neki akkor mi van, nem a ti dolgotok, a kérdés nem erre vonatkozott. Nálunk is volt anno fakanál, volt hogy az ágyba is odatette anya a párnánk mellé csak hogy tudjuk ha nem alszunk rendesen előveszi...hozzáteszem nálunk se volt elővéve sűrűn...de amikor anya lefektetett minket szépen, esti mese, betakargatott, stb és mi még este 11kor is hülyéskedtünk húgommal hát el is hiszem, hogy kellett valami, mert idegbeteg is lett volna ha 10 percenként bejön és szép szóval 20x is elmondja ugyanazt eredménytelenül. Amúgy ez az ovi miatt van, nem gondolnám hogy rossz anya vagy. Változás van az életében, új dolog, ismeretlen stb...nehéz ez neki is de ez az élet velejárója. Lesz még változás az életében nem is kevés amihez alkalmazkodnia kell. Legyél vele megértő, ugyanakkor határozott is. Elhiszem, hogy sajnálod de azzal, hogy ajnározod folyamatosan, és látja rajtad hogy te rosszul érzed maga emiatt, sajnálod mindenért akkor ezt ki fogja használni, mert tudja hogy egy kis sírással, vagy hisztivel elérhet bármit. Próbálj meg szépen megmagyarázni, elmondani neki mindent de a hisztinek ne engedj. Ne aggódj nem vagy rossz anya, de ez most neked is nagy változás nem csak neki.
2014. jún. 23. 18:23
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
A családi életetek gáz, hurcibálod a gyereket ide-oda, közben ovit kezdtek és az ezzel járó megterhelés miatt a gyerek nehezebben kezelhető, mire te fenyegeted, hogy vesszővel megvered, amivel az apja már korábban verte. Igen, rossz anya vagy.
2014. jún. 23. 19:38
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
én azt nem értem mi köze ehhez az anyósnak?
2014. jún. 23. 20:59
 25/39 anonim ***** válasza:
73%
gyereket veszövel nem verünk és fenyegetünk,és májusban beadni óviba gyereket nem jó cselekedett ,mert május végén vége a nevelési évnek és onétt csak ügyelet van.szerintem tul sok volt a gyereknek hogy elköltöztél ,ovit kezdett,és fenyegeted mindenel.
2014. jún. 24. 11:07
 26/39 anonim ***** válasza:
78%
Nem való nektek gyerek. Sajnálom a kislányt, hogy ilyen szülőkkel verte meg őt a sors.
2014. jún. 24. 21:48
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
azt azért ne felejtsük hogy mindig! a gyerek választ szülőket...aki nem hiszi járjon utána
2014. jún. 25. 13:06
 28/39 anonim ***** válasza:
47%
Kétszer kellett az a vesszős mondatot elolvasnom. Először úgy olvastam, hogy a párod vesszővel izgatja, aztán hogy igazgatja a gyereket. Egyik sem jobb a másiknál! Kár, hogy nem itt Németországban igazgatjátok a gyereket... A gyámhatóság úgy élveznék tőletek, mint a sz@rt!!!
2014. jún. 27. 14:53
 29/39 anonim ***** válasza:
*elvennék
2014. jún. 27. 14:55
 30/39 anonim ***** válasza:
Ismerősöm Németországban gyerekekkel foglalkozik és ki van akadva, hogy mennyire neveletlenek és buták...szinte egyáltalán nincsen foglalkozva velük és minden rájuk van hagyva, alap dolgokkal nincsenek tisztában...szóval a német neveléssel és oktatással inkább ne hasonlítsuk össze..az se jobb...
2014. jún. 27. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!