Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nagyon elvagyok keseredve ha...

Nagyon elvagyok keseredve ha barki, tud, valami ertelmeset szivesen fogadom?!

Figyelt kérdés
Arrol van szo hogy a 4 es fel eves fiam, nagyon kezeletlen nem birunk egyszeruen vele nagyon el lett fajulva a dolog(ok tudom a szulo hibaja) olyan szinten tart minket, terrorban hogy hihetetlen pl ha valamit. Kigondol azonnal kell neki mert, olyan hisztibe, kezd, hogy az elviselhetetlen szoszerint magara hozza a roszulletet: ( van pl olyan mondja meg hogy merre menjunk a.kocsival ha nem arra, meub
2014. jún. 14. 04:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
5-össel értek egyet.. vidd el szakemberhez... nekem is az jutott rögtön eszembe, hogy valamilyen betegség áll a háttérben... háziorvossal beszélj milyen szakemberhez menjetek... talán gyermekneurológián kéne kezdeni de ebben nem vagyok biztos... majd ő megmondja...
2014. jún. 14. 08:06
 12/31 anonim ***** válasza:
Én is arra szavazok, hogy kérj segítséget. A nevelési tanácsadóban van pszichológus.
2014. jún. 14. 10:10
 13/31 A kérdező kommentje:
Igen, elfogom vinni, egy szakemberhez! Nem beteg o hanem borzalmasan akaratos mindennek ugy kell lennie ahogy o akarja.. Vagyis nagyon rwmelem hogy nem valami betegseg all ennek hattereben :( mire utalhat az mikor hisztiziik es csak azt az egy mondtatott fujja mig meg nincs az amit o akar ?
2014. jún. 14. 10:21
 14/31 anonim ***** válasza:
96%
Hát most én le leszek pontozva, de ha ezt otthon játssza el, én biztos bevágom a hidegvíz alá, utána meg a szobájába, aztán lehet gondolkodni
2014. jún. 14. 10:42
 15/31 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon elfajult .. Szept. Tol, ovis lesz ! Kivancsi leszek hogy fog viselkedni ott, bar a gyerekekkel nagyon szepen eljatszik
2014. jún. 14. 13:43
 16/31 anonim ***** válasza:

"nagyon ideges allandoan ragja a kezet"

ez azért valamire utal..

már rég nem kellett volna várnotok arra hogy megváltozik!

Nevelési tanácsadó,pszihológushoz vinném!

2014. jún. 14. 14:06
 17/31 A kérdező kommentje:
Igen igazad van es nem fogom hanyagolni vinni fogom pszihologushoz a kez ragast kb egy honapja. Kezdte el
2014. jún. 14. 18:43
 18/31 anonim ***** válasza:

Ide szakember kell, de nem a gyereknek, hanem nektek, szülőknek!

Ti hagytátok idáig fajúlni a helyzetet!

Nektek kell megtanúlni kezelni a helyzetet.

2014. jún. 15. 08:35
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
lányom itthon hisztizik berakom a szobájába és rá csukom az ajtott és közlöm ott lehet hisztizni és nem foglalkozom a hisztijével ha az utcán hisztizik ott sem érdekel ,max nem kapja meg azt amit szeretne büntiböl ,közlöm a lányomal hogy rosszul jár ha értetlenkedik és hisztizik.ilyen nincs nálunk hogy arra megyünk autoval amere ő akar,felnőtt vezeti az autott a gyerek meg az ülésben ül nem tud semmit csinálni mint orditani max.miért engedtétek hogy ő irányitson ?
2014. jún. 15. 08:43
 20/31 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen látnia kéne pszichológusnak, ő tudna tanácsot adni nektek is a további nevelést illetően. Ahogy azt már te is látod, nem szabadott volna hagyni idáig fajulni a dolgot, de most egyik napról a másikra sajnos nem lehet változtatni. Hosszú időbe fog telni, és egyikőtöknek sem lesz könnyű. Hidd el, hogy a gyereknek sem jó, ha ő irányít, hiszen nincsenek biztos támpontok az életében, nem támaszkodhat a felnőttekre, elvégre úgy látja, hogy azok még nála is gyengébek. Lehet, hogy innen ered a kézrágás is. Egyszerűen bizonytalan, mert nincsenek meg a jól látható határok, amiken belül mozoghat. Ő pedig keresi őket, de akármeddig megy is el, sehol sem találja.
2014. jún. 15. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!