Teljesen el vagyok keseredve, tehetetlennek érzem magam! SOS?
Próbáldd meg begbeszélni vele, hogy viselkedjen jól, mert akkor hazafele elviszed a játszótèrre, vagy ha jó lesz a bölcsiben kap egy matricát, vagy csokit rudit.
De a gondozó nő van vele egész nap, neki is tudnia kéne kezelni a gyereket! Nálunk ha jó a gyerek jutalmazzák újsàgból kivágott kis képpel matricával!
Minden nap megbeszélem vele én is, apja is lefekvés előtt, meg reggel indulás előtt, hogy hogy kell(ene) viselkedni.
Egyszerűen a bölcsiben meg bármilyen kedvesen, szigorúan, engedékenyen állnak hozzá, nincs eredménye!
Ha ügyes mindig megdícsérem, megdícsérik!
Megpróbálom ezt a jutalmazást hátha bejön, köszönöm!
Azért várok további tippeket!
A bölcsiben egyáltalán hogy reagáltak erre? Lehet, hogy csak te veszed túl a lelkedre, hidd el, szinte minden gyereknél egyszer eljön ez az idő. Az én lányomnál is. Jelezték, kérdeztem, hogy mit lehet tenni, mondták, hogy semmit, megoldják. Mondjuk a lányomnak a gondozónője egy tündér. Aztán szépen lassan ez abbamaradt, lehet, hogy csak a türelem és a kitartás és a végtelen szeretetteljes hozzáállás a megoldás.
Szóval ne szégyelld magad, ez egy korszak, sőt, azt kell, hogy mondjam, a természetes fejlődésük részét képezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!