Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nagyon elvagyok keseredve ha...

Nagyon elvagyok keseredve ha barki, tud, valami ertelmeset szivesen fogadom?!

Figyelt kérdés
Arrol van szo hogy a 4 es fel eves fiam, nagyon kezeletlen nem birunk egyszeruen vele nagyon el lett fajulva a dolog(ok tudom a szulo hibaja) olyan szinten tart minket, terrorban hogy hihetetlen pl ha valamit. Kigondol azonnal kell neki mert, olyan hisztibe, kezd, hogy az elviselhetetlen szoszerint magara hozza a roszulletet: ( van pl olyan mondja meg hogy merre menjunk a.kocsival ha nem arra, meub
2014. jún. 14. 04:12
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Ez lrmaradt.. Ha nem arra, megyunk amerre. O akar addig vergodik idegbol mig az apja visza nem fordul ..borzaszto egyszeruen megvagyunk teljesen keseredve o erte meg a szivem faj :(
2014. jún. 14. 04:15
 2/31 A kérdező kommentje:
Az meg lemaradt hogy nagyon nagyon akaratos ha valami van a testvereinel azonnal elveszi toluk hiaba probaljuk megmafyarazni a dolgot nem erdekli ..nagyon ideges allandoan ragja a kezet
2014. jún. 14. 04:24
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

én tuti nem figyelnék rá mikor hisztizik, hadd csinálja, majd abbahagyja. az meg, hogy arra mennék, amerre ő akar? nonszensz.

légy következetes! amit kimondasz az úgy is legyen! tudom nehéz, de akkor ő fog 4,5 évesen uralkodni fölöttetek.

sok sikert és kitartást kívánok!

2014. jún. 14. 05:21
 4/31 anonim ***** válasza:
95%
Hagy vergodjon. Majd abbahagyja, ha észreveszi, hogy nem ugy van, ahogy o akarja. Nehogy mar egy kisgyerek irányítsa az életet. Röhej.
2014. jún. 14. 05:31
 5/31 anonim ***** válasza:

Ennyi idosen mar legtobb gyerek kino a hisztibol, vagy megertenek egy magyarazatot, hogy miert nem.

Lehet ADD, ADHD, autista, akarmi. Vidd el szakemberhez, hogy ki legyen vizsgalva. Amugy evekig mehet ez, iskolaban nem fogjak igy elfogadni, ki lesz mindenhol kulonitve.

2014. jún. 14. 05:35
 6/31 anonim ***** válasza:
41%

Erre mondják azt, hogy elmondod neki, nem tudod megvenni. 4 évesen tudnia kell kezelni az indulatait, s meg kell értenie, ha azt mondod nem tudod megvenni, mert nincs rá most pénzed!

Ha hisztizik, indúltok azonnal haza, s büntetés. Sarokban áll 5 percet.

Megtanulja majd, hogy következményei vannak a dolgoknak!

Ha nem arra megy a kocsi amerre ő akarja, s hisztizik, pofon!

Ne félj, majd észhez tér, smegtanúlja ki a főnök!

El kell határozni, hogy mától te parancsolsz, nem a gyerek!

Ha otthon hisztizik, arcon öntörvényű egy pohár hideg vízzel.

2014. jún. 14. 05:53
 7/31 anonim ***** válasza:
96%

Miért hat meg egy látványos hiszti???

Én is égtem párszor, mint a rongy boltban, utcán stb. az ilyen hisztik miatt, de ott akkor eldönthettem, hogy

1. Vagy engedek a hisztinek és akkor mindig ez lesz

2. Vagy túlélem párszor a megvető tekinteteket, beszólásokat idegenektől és többet nem lesz ezzel probléma!

A 2. lehetőséget választottam! Kb.ez után még kétszer fordult elő ordítós, földhözverős hiszti, aztán érdekes módon most már ha elmondom mit lehet, mit nem akkor megérti.

Néha elborul azért, dacoskodik, de hisztiig nem fajul a dolog már!

2014. jún. 14. 05:58
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez a nem arra megy az autó, amerre a gyerek akarja, azért elég durva! A kis dolgoknál kellett volna megtörni az akaratát!

És akkor mindig mindenhová arra mentek amerre a gyerek mondja?

Hogy lehet két felnőtt ember ilyen határozatlan?

Legközelebb ha a gyerek azt akarja, majd elütöttök pár gyalogost???

2014. jún. 14. 06:07
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Keressétek meg a nevelési tanácsadót. A pszichológus ad tanácsot.
2014. jún. 14. 06:27
 10/31 anonim ***** válasza:
Ha még nem olvastad szívből ajánlom a Beszélj úgy hogy érdekelje, hallgasd úgy hogy elmesélje c. könyvet. Neten is megtalálható az ingyen letölthető változata. Én először csak a képregényeket olvastam végig benne, és több hisztis helyzetet csípőből tudtam később kezelni.
2014. jún. 14. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!