Szabad büntetni egy gyereket, ha jót akar nekem, de én nem szeretném?
Figyelt kérdés
A lányom 15 éves. Az édesanyja 12 éve eltávozott közülünk. A lányom a fejébe vette, hogy én magányos vagyok, ezért segít nekem párt találni. Többször szépen elmagyaráztam neki, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de ő hajthatatlan és csak azért is kerítőnőset játszik. A szándéka jó, de szép szóval nem tudom meggyőzni. Jogos lenne büntetéssel eltántorítani a terveitől?2014. febr. 22. 13:48
1/19 anonim válasza:
büntetni azért ne büntesd hanem ülj le vele beszélni és kérdezd meg h miért szeretné azt hátha nem neked hanem magának van szüksége anyára hisz 15 éves.
2/19 anonim válasza:
és hosszan nem volt mellet anya hát mégis mit gondolsz akkor hogy tudna ő majd jó anya lenni ha nem lát maga előtt egy példát
3/19 A kérdező kommentje:
Szerintem neki sem lenne jó, ha csak azért kényszeríteném bele magam egy párkapcsolatba, hogy neki legyen egy anyaképe.
2014. febr. 22. 13:55
4/19 anonim válasza:
Buntetni nem, inkabb meg kellene vele ertetni hogy illik tiszteletben tartani a masik fel akaratat es te sem fogsz neki ferjet valasztani. Ha szeretne, hogy tiszteletben tartsak az o eletmodjat (csaladdal, egyedul, akarhogy) , elfogadjak az o donteset, akkor o se szoljon bele mas eletebe.
5/19 A kérdező kommentje:
Hogyan? Szófogadó volt világ életében, csak most kelt ki magából. Próbálom vele megértetni, hogy nem és miért nem, de most valamiért kudarcot vallott a nevelési módszerem.
2014. febr. 22. 14:20
6/19 piroska és a farkas válasza:
Nincs esetleg egy női rokon, aki rendszeresen tudna vele időt tölteni? Persze az édesanyját nem pótolná, de hátha valóban arról szól ez az egész, h neki nagyon hiányzik-és egyre inkább egy női példa az életéből. Egyébként velünk anyukám maradt egyedül, és én is szerettem volna, ha párra talál, felnőtt fejjel fogtam fel, hogy ebbe nincs beleszólásom, de büntetve soha nem voltam érte.
7/19 A kérdező kommentje:
A feleségem családja rendszeresen tartja velünk a kapcsolatot, de ott csak anyósom nő, ő pedig inkább nagymama, ahogy édesanyám is.
2014. febr. 22. 14:34
8/19 anonim válasza:
A női rokon jó megoldás lehet.
Lehet, hogy azért szeretne egy Nőt melléd (anyapótlékot), mert most kamaszodik, és a "női dolgokat" nem veled szeretné megbeszélni.
9/19 anonim válasza:
Nem lehet, hogy szerelmes, és azért akar neked ennyire párt találni? Valószínűleg nem tudja, hogy vezesse elő neked a fiútémát, fél, hogy mit fogsz szólni hozzá.
10/19 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Rákérdezem azokra, amiket mondtatok. Azt mondja, hogy nincs ilyen problémája, csak az, hogy én boldogtalan vagyok. Mondtam, hogy ez az én személyes ügyem, erre ő az felelte, hogy neki kell élni a "szomorú aurámban", ezért ez rá is tartozik. Nem tudom, mit mondhatnék erre.
2014. febr. 22. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!