Érezte már valaki magát nagyon fáradtnak a gyerek mellet?
Én most ott tartok, hogy majdnem összeesek napközben, nem tudom miért.
Nem fizikálisam hanem szellemileg vagyok fáradt és az úgy érzem sokkal rosszabb.
Elég hisztis a fiam és problémák is vannak.
szia kitartás, menj el két órára valahova egyedül gyerkőc és férj nélkül, uszni, fodráyz aerobik ....
nekem három kislányom van és fél évente elég ez a két óra legalábbis ijen időközönként szokott rámtörni már 6. éve......
hu, pont ma alig vártam, hogy aludni menjen a fiam, nem szép tolem...dolgozom, itt a pici baba, és elég nyugi és hisztis volt ma estére, én meg jo fáradt. éjjel gyakran fen vagyunk még, a majdnem két év alatt sajnos sokszor volt beteg, megkénozta minden egyes foga,ugyhogy néha nagyon huzos:(
amikor még otthon voltam, bizony leeresztettem néhány napra, de rá kellett jonnom, ha elhagyom magam, még rosszabb lesz, és ha mérges vagyok, o is érzi. inkább elmentunk csavarogni a kicsivel, kimozdultunk otthonrol, akár 1-2 ora is feltoltott, és konnyebb volt folytatni.
kitartás neked is, szerintem mindegyikunk fáradt, csak nem mindenki ismeri be:)
Igen engem is szellemileg fáraszt le jobban. A fiam olyan szinten pörög, hogy fárasztó nézni, talán nekem sosem volt ennyi energiám :-D
Ja és aligeszik egész nap, nemtudom honnan van ez a mérhetetlen energia?
Még ülve is jár keze lába, éjszaka talán nyugodtabb, de néha akkor is izeg mozog.
Nem könnyű, főleg most téln nem tud úgy kifáradni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!