Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Érezte már valaki magát...

Érezte már valaki magát nagyon fáradtnak a gyerek mellet?

Figyelt kérdés

Én most ott tartok, hogy majdnem összeesek napközben, nem tudom miért.

Nem fizikálisam hanem szellemileg vagyok fáradt és az úgy érzem sokkal rosszabb.

Elég hisztis a fiam és problémák is vannak.

2009. dec. 1. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb lenne azt kérdezni, hogy ki nem érezte még fáradtak magát a gyerek mellett. Bár akkor szerintem senkinek sem kéne válaszolni xD
2009. dec. 1. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

szia kitartás, menj el két órára valahova egyedül gyerkőc és férj nélkül, uszni, fodráyz aerobik ....

nekem három kislányom van és fél évente elég ez a két óra legalábbis ijen időközönként szokott rámtörni már 6. éve......

2009. dec. 1. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

hu, pont ma alig vártam, hogy aludni menjen a fiam, nem szép tolem...dolgozom, itt a pici baba, és elég nyugi és hisztis volt ma estére, én meg jo fáradt. éjjel gyakran fen vagyunk még, a majdnem két év alatt sajnos sokszor volt beteg, megkénozta minden egyes foga,ugyhogy néha nagyon huzos:(

amikor még otthon voltam, bizony leeresztettem néhány napra, de rá kellett jonnom, ha elhagyom magam, még rosszabb lesz, és ha mérges vagyok, o is érzi. inkább elmentunk csavarogni a kicsivel, kimozdultunk otthonrol, akár 1-2 ora is feltoltott, és konnyebb volt folytatni.

kitartás neked is, szerintem mindegyikunk fáradt, csak nem mindenki ismeri be:)

2009. dec. 1. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
A séta, kinti levegő tényleg jót tesz. Én már 3 éve nem tudtam könyvet sem olvasni annyia teendőm, de ha tehetem és a pénztárcám is engedi havi 1x elmegyek a szülővárosomba és bulizok egyet a régiekkel... Amúgy meg téli levertség is lehet, sok folyadék, esetleg valami vitaminbogyó(?) bár inkább mandarin banán alma kiwi, narancs, stb...
2009. dec. 5. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha egy héten keresztül kell 14 órát dolgoznom, nemfáradok úgy el, mint a kisfiam mellett, amikor totyogó volt. Szellemileg, fizikailag is nagyon fárasztó!
2009. dec. 13. 21:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen engem is szellemileg fáraszt le jobban. A fiam olyan szinten pörög, hogy fárasztó nézni, talán nekem sosem volt ennyi energiám :-D

Ja és aligeszik egész nap, nemtudom honnan van ez a mérhetetlen energia?

Még ülve is jár keze lába, éjszaka talán nyugodtabb, de néha akkor is izeg mozog.

Nem könnyű, főleg most téln nem tud úgy kifáradni....

2009. dec. 14. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet. Próbáltam orvosolni a dolgot és azt vettem észre, hogy 12-14 órákat dolgozom. Segített feltöltődni. Most már visszatértem a normál mennyiséghez, de 48 óra meló nem olyan fárasztó sokszor, mint télen a lakásban együtt töltött nap egy izgő-mozgó gyerekkel. Szerintem ezzel mindenki így van. Nyugi majd lenyugszik. Csak addig ki kell bírni valahogy. :)
2010. jan. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!