Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A fiam nagyon agressziv nem...

A fiam nagyon agressziv nem tudom mit tegyek, elküldjem lehet hogy észhez tér, vagy ne küldjem?

Figyelt kérdés
A fiam 1 éve drogozik 1héten 3-4 x van 1 másik fiam is. Aki ezt végig nézi azt veszem észre a fiamon h lelki problémái vannak,hiába probálok vele kommunikálni segiteni akármi ,annyira agressziv és nem halgat rám hogy nem lehet vele együttélni.nagyonszeretem mindenre hajlando vagyok,de nem tudom h mi a helyes.hogy elküldjem,vagy hogy ithonn leygen.mit tegyek? kösznööm a válaszokat!

2013. nov. 30. 18:27
1 2
 11/12 titán1234 válasza:
ne küld el!! örökre elveszitheted
2013. dec. 15. 00:07
 12/12 anonim válasza:
100%

Üdv.

Hát ha tényleg mind a 2. (Kristály és Kóla) az már problem.

Ha rá lehetne venni hogy legalább az egyiket elhagyja akkor már oké.

Itt főleg a kristállyal van gond. Mivel a kóla azon kívül hogy pszichikai függőséget alakít ki, fizikailag nem károsabb mint a ccigi, kv, vagy pia.

A kristály viszont úgymond "felzabál belülröl.Minden szervet SZÉTMAR!

Ha ezt el tudná hagyni akkor oké. Utána már könnyeb lenne neki és mindenkinek. De gyorsan, mert ha "bebolondul" a kristálytól akkor már hiába teszi le. A mentális zavarok stb megmaradnak. És a szervezet rohadt lassan gyógyul belőle.

2013. dec. 15. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!