Össze vagyok zavarodva, félek, és agresszív vagyok, mit tegyek?
Egy 19 éves srác vagyok, 17 éves barátnőm van, 70km -el odébb tőlem.7 éve Vak az apám akivel csak én foglalkozok , 2 nővérem van, nagyon flegmák és lekezelőek , provokatív, lenéző viselkedéssel. Okj-s villanyszerelő képzésre járok , ki szeretnék menni Ausztriába. Mostanság azt vettem észre ,hogy Hiába " vagyok jó ember " ( legalább is magam annak tartom , de ezt nem nekem kell eldöntenem , hanem másoknak ) Egyre inkább Deviánsan viselkedek. Hülyeségeken idegesítem fel magam, és ezért a szeretteimmel vagyok paraszt, utána hívhatom mindig fel őket bocsánatot kérni. Nem tetszik az 2 nővéremmel való együttlét, nem tetszik ,hogy apu vak, hogy dolgozok , tanulok egyszerre , és lejárok a barátnőmhöz vonattal , minden héten. Nem tetszik ,hogy Folyamatosan belém kötnek ( ne haragudjatok ,hogy ezt írom, tisztelet a kivételnek,mert tudom ,hogy vannak ) a Romák a vonaton, sokszoros többséggel, mikor éppenhogy megélek. Félek utazni, dolgozni, elmenni itthonról, nem szeretnék többet agresszívan viselkedni a szeretteimmel. Csak ittas állapotban tudok lassacskán megértően beszélni az emberekkel, de nem szeretnék alkoholista se lenni. Szóval felsorolva a problémáim:
- Alkoholista ( kezdek ) lenni
- Szorongok & félek a vonat úton, mikor utazok
- Paraszt vagyok olyanokkal akik nem érdemlik meg
-Néha ( 1-2 éve ) össze vissza beszélek, mikor 1 adott témához szeretnék hozzászólni. Egyszerűen automatikusan elkezdek beszélni és a mondat felénél , elfelejtem ,hogy mit szerettem volna mondani ( ez a legcikibb ).
- Szeretnék kicsit , erkölcstelenebb lenni , mert mostanság kihasznál mindenki . Pl: kölcsön kért egy srác ( kb 1 hónapja ismertem ) 40.000 ft -ot koleszra, azóta eltünt, mint szamár a ködben. 1 szembe jövő kölcsön kérte a telefonom ,hogy felhívja a barátnőjét és elrohant a telefonommal, A rendőrség meg le se szarja és mivel független volt m letiltani sem tudom. Egyszerűen , kezd kilenni a tö*öm mindennel és nem sírok , hanem olyanokon vezetem le a feszültséget , akik tényleg nem érdemlik meg. Nem tudom ,hogy mit tegyek. A helyesírási hibákért elnézéseteket kérem, mert most is picikét ittam.:(
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!