Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csepel gyártelep kérdés?

Csepel gyártelep kérdés?

Figyelt kérdés

Haverommal elhatároztuk hogy elmegyünk pizzázni valahova... a pizza kingtől már régebben is rendeltem, a papíron mindig rajta volt, hogy van éttermük is... rákugliztam, és ugye a Központi u. 24-26 jött ki, ami a gyártelepen van... hát alapba volt 1 rossz előérzetem emikor ma elmentünk oda és beléptünk. El is indultunk, megkerestük, de volt egy pár kigyúrt pasas az étteremben, láttuk őket a teraszon ülni. Hű mondtam a haveromnak, lehet nem kéne odamenni.... oké befelé láttunk egy sütödét ahogy beléptünk az I. kapun, akkor már elmegyünk oda. Lementünk az Öntöde utcára és elkanyarodtunk egyszer balra... tehát nem emlékszem pontosan, de vagy az Esztergyályos, vagy az Öntő utcán lyukadtunk ki. És elindultunk lefele, ugye amennyire ott lehet tájékozódni, azt súgta az ösztönöm, hogy arra van a sütöde (egyébként kb arra is volt..), de a lényeg a lényeg, hogy amikor leértünk, ott volt egy pasas (idősebb), és bólintott nekünk, mi udvariasan köszöntünk. Megkérdezte, mit csinálunk itt... mondom tulajdonképpen pizzázni jöttünk, de inkább gondoltuk lemegyünk a sütödébe, megjött rá a kedvünk.

Mire ő: -Tulajdonképpen ha lekevernék mos 5 nagy pofont, ahhoz mit szólnál? Jönne egy ilyen szekrényméretű fickó és lehúzna egyet, hogy tetszene? Verés kell, vagy mit csináltok itt? Azonnal húzzatok el, ha még egyszer meglátlak itt, véresre verlek titeket. Húzzatok el az egyes kapun át!

-Tessék mondani merre van az egyes kapu?

-Itt fel aztán jobbra.

-Rendben.. elnézést, viszont látásra!

Szóról szóra így történt, semmi behajtani tilos, se iparterület vagy magánterület tábla, csomó más ember is volt ott... hátra nem néztünk, mert még megölt volna, de azért a fejemben volt, hogy most lehet hogy épp meghúzza a ravaszt... véletlen volt, hogy ilyen fickóval találkoztunk, vagy valami "rossz helyen" jártunk?

Bocs a hosszú szövegért... remélem érthető, csak még a fejemben van... jeszus!

2012. okt. 22. 20:22
 1/2 A kérdező kommentje:
Már úgy volt ott csomó ember, hogy nem abban az utcában, de a gyártelepen.
2012. okt. 22. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Durva. Kíváncsi vagyok, hogy milyen (épeszű?!) magyarázat lesz rá... de meg sem lepődök egyébként, hogy ilyenek vannak.
2012. okt. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!