A fiam nagyon agressziv nem tudom mit tegyek, elküldjem lehet hogy észhez tér, vagy ne küldjem?
Mit nem lehet ezen tudni?
Fordulj szakemberhez.Drogelvonóra küldik.
Az lesz a legjobb neki,és neked is!
1 éve drogozik,és te nem teszel semmit?
Hagyod,hogy csinálja?
pl tud meg pontosan milyen szert használ. mert ha füvezik ennyiszer az ég és földre van attól, ha pl heroinozik. nem szerencsés így egy csomagban kezelni az összes szert.
amúgy meg felhívhatnál egy drogsegély számot esetleg.
hát, ezek olyan szerek, amire azt mondják, addig csinálja aki jobban rászokott, amíg van, amíg venni tud. nekem is volt ismerősöm, aki a végén már adósságokból csinálta, addig vette, amíg a hitelkártya kerete engedte, aztán ismerősöktől kért. szóval egy ponton túl majd korlát lesz a pénz nagyon.
amúgy ez egy egész jó film(mondjuk a fiad még talán itt nem tart):
http://www.youtube.com/watch?v=Dj9mH8dgB3M
szerintem mindenképpen hívj fel ilyen drog segély számot(többet is), az hozzátartozóknak is van. ők sok ilyen esetet láttak végig menni, szóval értelmesebb dolgot tudnak mondani.
vagy kérj tőle egy adagot, hogy tudd miről van szó :D mert az a nehéz ebben, hogy ez a dolog élményileg nagyon jót ad, amíg még hozzá nem szokik nagyon. és onnan bentről nem nagyon látszik, hogy mi másnak is van értelme ezen kívül. miért éljen másképp az ember, ha lehet így is.
esetleg a hosszú távú terveiről lehetne beszélgetni vele, hogy innen, hogy vezet el oda út. hogy ha ezt ismétli végtelenszer, akkor hogyan fogja megvalósítani az egyéb terveit. bár nem hiszem, hogy ez érdekelné.
de a lényeg tényleg: beszélj szakemberrel, az semmibe nem kerül. és amúgy nagyon nehéz eldönteni, hogy mi tesz jobbat, ha kiteszed vagy ha nem. mert ha ezzel elvágnád a pénz forrástól, akkor ez jó is lehetne. mert pl a barátnőjének elege lesz, hogy ő fizeti még a szállását, kajáját is. és akkor szembesülnie kell, hogy pénzt is kell keresni, az meg már eltávolodás ettől a világtól, ha rendes munkával teszi. De ha meg ezzel még jobban beilleszkedik ebbe a szubkultúrába lehet az se jó. passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!