Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A fiam nagyon agressziv nem...

A fiam nagyon agressziv nem tudom mit tegyek, elküldjem lehet hogy észhez tér, vagy ne küldjem?

Figyelt kérdés
A fiam 1 éve drogozik 1héten 3-4 x van 1 másik fiam is. Aki ezt végig nézi azt veszem észre a fiamon h lelki problémái vannak,hiába probálok vele kommunikálni segiteni akármi ,annyira agressziv és nem halgat rám hogy nem lehet vele együttélni.nagyonszeretem mindenre hajlando vagyok,de nem tudom h mi a helyes.hogy elküldjem,vagy hogy ithonn leygen.mit tegyek? kösznööm a válaszokat!

2013. nov. 30. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem keress meg egy szakembert.
2013. nov. 30. 18:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Mit nem lehet ezen tudni?

Fordulj szakemberhez.Drogelvonóra küldik.

Az lesz a legjobb neki,és neked is!

1 éve drogozik,és te nem teszel semmit?

Hagyod,hogy csinálja?

2013. nov. 30. 18:44
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
A fiad egy éve drogozik, de neked az a nagyobb problémád, hogy agresszív? Ha mindenre hajlandó vagy vidd el egy drogambulanciára, segíts neki a leszokásban!
2013. nov. 30. 18:56
 4/12 A kérdező kommentje:
és mit csináljak ha saját maga nem akarja? már probáltam vele beszélni.
2013. dec. 1. 08:23
 5/12 anonim ***** válasza:
hány éves a fiad?
2013. dec. 1. 10:58
 6/12 A kérdező kommentje:
22
2013. dec. 1. 12:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet könnyű, mert nagyon szereti is, és ennek ellenére veszélyezteti a családi életet. Ha nem kér segítséget, sajnos nem lehet semmit tenni. Kérdés, honnan van rá pénze. Saját maga keresi meg? Valaki támogatja? Egy nagyon érdekes műsorsorozat ment a LifeNetwork-on, sokkoló függőségek. Itt a család egy terapeutával együtt behívták a "beteget", biztosították szeretetükről, támogatásukról. Nem szidták, nem volt vagdalkozás, csak közölték vele, nem hajlandóak többet részt vállalni függőségében. Nem fogják támogatni semmiben, csak a leszokásban. Közben folyamatosan szeretettel voltak iránta, fellépésük nem volt fenyegető. Persze ezt egyedül nehéz lenne szakember bevonása nélkül megszervezni, ezért addiktológussal, pszichológussal valóban fel kellene venni a kapcsolatot.
2013. dec. 1. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:

pl tud meg pontosan milyen szert használ. mert ha füvezik ennyiszer az ég és földre van attól, ha pl heroinozik. nem szerencsés így egy csomagban kezelni az összes szert.

amúgy meg felhívhatnál egy drogsegély számot esetleg.

2013. dec. 1. 19:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Kristály,kokain..a pénze megvan rá bőven.. a bárátnoje kint dolgozik..sztiptiztáncol..nem értékeli a pénzt se..és nem érzi jól magát...elment az életkedve..:( hiába probálok neki segiteni,nagyon szeretjük,pont nem az a gyerek,aki halgat ránk sajnos..1x megigéri h leszokik..aztán mégis csak bele megy...
2013. dec. 1. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:

hát, ezek olyan szerek, amire azt mondják, addig csinálja aki jobban rászokott, amíg van, amíg venni tud. nekem is volt ismerősöm, aki a végén már adósságokból csinálta, addig vette, amíg a hitelkártya kerete engedte, aztán ismerősöktől kért. szóval egy ponton túl majd korlát lesz a pénz nagyon.

amúgy ez egy egész jó film(mondjuk a fiad még talán itt nem tart):

http://www.youtube.com/watch?v=Dj9mH8dgB3M

szerintem mindenképpen hívj fel ilyen drog segély számot(többet is), az hozzátartozóknak is van. ők sok ilyen esetet láttak végig menni, szóval értelmesebb dolgot tudnak mondani.

vagy kérj tőle egy adagot, hogy tudd miről van szó :D mert az a nehéz ebben, hogy ez a dolog élményileg nagyon jót ad, amíg még hozzá nem szokik nagyon. és onnan bentről nem nagyon látszik, hogy mi másnak is van értelme ezen kívül. miért éljen másképp az ember, ha lehet így is.

esetleg a hosszú távú terveiről lehetne beszélgetni vele, hogy innen, hogy vezet el oda út. hogy ha ezt ismétli végtelenszer, akkor hogyan fogja megvalósítani az egyéb terveit. bár nem hiszem, hogy ez érdekelné.

de a lényeg tényleg: beszélj szakemberrel, az semmibe nem kerül. és amúgy nagyon nehéz eldönteni, hogy mi tesz jobbat, ha kiteszed vagy ha nem. mert ha ezzel elvágnád a pénz forrástól, akkor ez jó is lehetne. mert pl a barátnőjének elege lesz, hogy ő fizeti még a szállását, kajáját is. és akkor szembesülnie kell, hogy pénzt is kell keresni, az meg már eltávolodás ettől a világtól, ha rendes munkával teszi. De ha meg ezzel még jobban beilleszkedik ebbe a szubkultúrába lehet az se jó. passz.

2013. dec. 1. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!