Mit csináljak egy agresszív gyerekkel? Milyen küzdősportra járjak, ha nem egyedül jön, hanem hárman-négyen jönnek nekem? Hogy győzzem le a gátlásaimat?
Figyelt kérdés
Heló!Hetedikes vagyok és 13 éves.Egy gyerek már év eleje óta meg akar verni és piszokul agresszív.Egy osztállyal felettem jár szóval mindig minden nap találkozok vele.Szóltam már a tanároknak is,de az utcán mindig vagy beszól vagy nekem jön egy pár haverjával.De persze,ha egyedül van olyankor rám sem néz meg hozzám sem szól.Többször is le lett állítva már,mert azért nekem is vannak barátaim,akik megvédenek,de ez egyáltalán nem érdekli.Mondták már,hogy rúgjam tökön és verjek be neki egyet kettőt,de ezzel meg az a baj,hogy van bennem egy olyan gátlás,hogy nem akarok senkit sem bántani azaz nem akarok beütni neki.Küzdősportra nem járok sajnos,de szeretnék szóval majd írjátok le légyszi,hogy melyek a leghatásosabbak.Azt is mondták már nekem,hogy hagyjam a fenébe őt rá se nézzek,de nem hagy akkor sem békén.Nem tudom mit csináljak.Mellesleg gyenge nem vagyok,csak az a baj,hogy ezt a gátlásomat nem tudom hogy győzzem le.(normális válaszokat kérnék)2013. okt. 30. 17:59
1/4 Twillight válasza:
Nos az első:box
2.karate
3.vegyél egy zanpakutot érd el a bankai szintet és taposd a földbe őket
4.56 megattonás atom bomát dobj a házukra
2/4 anonim válasza:
erőszak nem old meg nagyon semmit...
és ha megütsz valakit abból még rendőrségi ügy is lehet...
3/4 A kérdező kommentje:
Én tudom,hogy az erőszak nem old meg semmit,de ennek a gyereknek már tényleg nem tudok mit csinálni,mert már rendesen irtózok tőle.
2013. okt. 30. 19:28
4/4 anonim válasza:
Box. De arra vigyázz, ha meg is gyapkodod halántékon, torkon és állcsúcson ne üsd meg túl erősen, mert akkor maradandó sérüléseket szenvedhet, ergo szopni fogsz a kékeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!