Láttatok már olyat, hogy egy egy éves gyerek úgy közlekedik, hogy a fenekén ülve a lábával, kezével löki magát előre? Járni nem jár, csak ha fogják a kezét.
NE fogják a kezét, mert akkor később fog önállóan járni, és nem tanul meg sem egyensúlyozni, sem esni. Pedig mindkettő fontos az önálló járáshoz.
Minden baba másképpen fejlődik. Ő még csak a kúszás-mászásnál tart, a saját "igénye" szerint. Nincs ezzel semmi baj.
Ha majd feláll az ágyában vagy a bútorok mellet, és elkezd oldalazva lépegetni, után fog járni is.
Nem kell siettetni.
Láttam bizony, közbe kell lépni, orvoshoz menjetek el vele, ortopédiára vagy neurológiára!
(egy gyógytornász)
Sajnálom, hogy már megint járt a Leponzozó! Az lesz a vége, hogy sokan már azért nem válaszolnak 1-1 kérdésre, mert tudják, hogy úgyis csak lehúzzák őket...
Én mondtam neki, hogy mindenképpen vigye orvoshoz, de nem érzi a bajt. Járni is előre dőlve jár, nem egyenes derékkal.
3-as vagyok, nem érdekes a lepontozás.
Mindenképpen meg kell nézetni!
Elég gáz, hogy a gyerekorvos és a védőnő még nem küldte tovább neurológushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!