Miert sir a kislanyom? (Reszletek lent)
Lehet, hogy túl érzékeny, de nem gondolnám, hogy annyira "nem normális", hogy orvoshoz kéne ezért vinni.
Kisfiam két éves lesz, és az egyik nagypapájával most játszott életében elöször felszabadultan, nagyon sokáig sírva fakadt, ha csak meglátta, pedig kb. 1-2 hetente találkoztak.
Nem hinném, hogy egy ekkora gyerekkel pszichésen még bármit tudna kezdeni egy orvos, de szerintem ez elöb utóbb magától is rendezödni fog.
Off: úgy bírom, hogy a mások gyerekére olyan könnyen rámondják, hogy nem normális a viselkedése...
Szerintem minden kisgyereknek más az inger küszöbe, neki pont ez nem tetszik, van ilyen. A másik meg sírva fakad a kutya ugatástól, a repülõtõl, stb.
*nalunk
*pedig
*gunyoltak
Bocsi a hibakert, tul kozel vannak a telon a betuk...:)
Ne izgulj, ez nem ritka. Mondd el az ismerősöknek előre, hogy ne lepődjenek meg. A kislányodat meg vigasztaljad ha megijed. Esetleg próbálkozzatok olyan helyeken találkozni a babákkal, ahol távolabb tudtok húzódni, esetleg elmenni, ha a kislányodnak már túl sok az inger. A vendéget ugye nem lehet elküldeni, de a játszóházban elmehettek egy távolabbi sarokba.
Az én hasonló korú gyerekem a buszok ajtónyitódás-csukódás hangjától félt. Nem sűrűn buszoztunk, de azt végigbőgte szegény akármit csináltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!