Kislányom hétfőn kezdi el a beszokást a bölcsibe, viszont van még egy kötelező védőoltása, mikor adassam be? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Kislányom másfél éves, kénytelenek vagyunk bölcsibe adni mert nem tudjuk megoldani a felügyeletet jövő héttől kezdve. Viszont ugye most itt lenne még Neki a 18 hónapos oltása amit holnap be tudnék Neki adatni de félek úgy közösségbe vinni hétfőn, hogy csütörtökön oltást kap. Viszont ez az utolsó hely a csoportban, minden más bölcsiből elutasítottak bennünket, tehát nem akarom visszamondani mert félek, hogy akkor felvesznek más gyereket a helyére. Igazából még húzhatnám az oltást egy picikét mert majd csak a köv. hónapban tölti a 19. hónapot (a 16 hónaposat is el kellett, hogy toljuk betegség miatt) de jobb lenne minél hamarabb "letudni". Ti mit javasoltok? Beszéljem meg a gyerekorvossal?2013. márc. 20. 18:20
1/5 anonim válasza:
nem értem miért kéne elhalasztanod. ha kiüti őt az oltás akkor ha később kapja tuti hiányozni fog, most meg megkaphatja csütörtökön az oltást, a mellékhatás 2-3 nap, tehát hétfőre kutya baja.
na meg ez egy ismétlő oltás, általában semmit nem okoz, max egy pici hőemelkedést aznap este
2/5 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz, de más az ha már elkezdi a bölcsit és akkor hiányzik, mintha a beszokatást tolom el.
2013. márc. 20. 18:34
3/5 anonim válasza:
Szerintem most is beadathatod. Nem biztos, sőt, inkább az a valószínű, hogy semmi baja nem lesz tőle.
4/5 anonim válasza:
Ad be most és szerintem is nyugodtan mehet bölcsibe ,ugy sem lesztek ott egész nap csak max 2-3 órát,szerintem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, holnap úgyis viszem státuszvizsgálatra és akkor egyúttal be is adatom Neki az oltást!
2013. márc. 20. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!