Melyik óvodát válasszam Szentesen?
A Nyolcszín virág ovi nekem sem szimpatikus, ez az új ovi ugye? (Galériát építettek csoport szobán belül, és délelőtt lazán be lehetett úgy menni az épületbe, hogy a kutya sem szólt hozzánk, ja és így a gyerek is ki tud jutni a bejárati ajtón. Amúgy az új épület és a berendezés valóban szép.)
A kertvárosi óvodát ajánlották még nekünk. A Katica csoport gondozóiról tudtok valamit?
Most voltam a Szent Anna utcai óvodában kukucskálni. Az épületet korrektnek találtam és a gondozó nők is nagyon (számomra meglepően) kedvesek voltak. Az udvara nem a legszebb, de gondolom tavasszal szebb lesz. Tudtok véleményt mondani az oviról?
A Nyolcszín Virág ovit is megnéztem újból. Nem lett jobb a véleményem. Az épület igaz, hogy új és szép, de nincs udvara, így a mellette lévő játszótérre viszik ki a gyerekeket (az nem kiscsoportosoknak való játszótér). A gondozónők viszont nagyon kedvesek voltak ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!