Mit gondoltok erről az overralról a lányom méreteit tekintve? A 80-as vagy a 86-os méretet válasszam?
Októberben volt 73 cm tetőtől talpig a lányom. 15 hónapos lesz 1-én, jelenleg 80-as ruhákat hord. Nyaktól-bokáig mérve 56 cm kb. Van ebből a fazonból 86-os ha megnézitek a méreteit szerintem az már nagy volna. Mit gondoltok, melyiket válasszam?
Itt a 86-os is:
első vagyok!
Akkor viszont mindenképp a nagyobbat vedd meg, ha nagy lenne fel lehet hajtani a szárát is meg a kezét is.
Igen csak hogy ezt úgy szokták mérni hogy üleptől mennyi a nadrág hossza, és a kabát ujját és a kabát hosszát is mérni szokták, így ami méretet írtál édes kevés.
Az én lányom 104-es ruhát hord 2 és fél évesen.
Az én lánykám ugyan még csak 8 hónapos, úgyhogy lehet más egy kicsit a testalkatuk, de ő 74 cm és 80-as overált vettem neki, de már éppen csak hogy jó rá, úgyhogy megbántam, pedig én is hezitáltam...a nagyobbat kellett volna :(
Úgyhogy én a nagyobbat venném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!