Mit csináljak a fiammal?
Nagyobbik fiam 5 éves mult augusztusban.
Sajnos a problémám nagyon aggaszto (számomra, és tanácstalan vagyok)mert még mindig bepisil éjjszaka, igy pelenkát kell ráadnom. Nappal nem pisil be, tehát az oviban nincsen gond ezzel!!!
DE!!! 1 hete különös dolgot csinál! Nem megy el wc.-re hanem az ágyába pisil! :(((
Galérián van fennt, ott van a szobája a Wc lennt van, és azt mondta az apának, hogy azért pisil az ágyba mert nagyon kellett neki, és ezért! de ezt mér 3x megcsinálta!
Mikor a férjem elmondta, a sirogörcs kerülgetett!!!
Mit tegyek, mit csináljak?
Forduljak szakemberhez? A kisebbik fiam 10 honapos és a védönömnek elmondtam hogy este bepisil még, és erre azt mondta majd kinövi türelem!!??
De ez már számomra sok!!!
Mással történt már ilyen?
Az ovodába is gondok vannak vele, mert mindenkit megver, az ovonövel csunyán beszél, már szolt is az ovonő, hogy csináljunk vele valamit! Tanácstalan vagyok!
Foglalkozunk vele, szeretjük is, megkap mindent amit megtudunk neki adni! Mi lehet a baj???
Kérlek adjatok tanácsot!!
egy elkeseredett anyuka! (25 éves)
Az unokahúgomnak ugyan ez volt a problémája.Őt úgy szoktatták le A bepisilésről, hogy ha elaludt este, akkor is ha félálomban volt éjfélkor felköltötték, és ráültették a wc-re és ott voltak vele, míg nem pisilt.utánna vissza aludt.ez egyfajta rendszert hozott az életében.
Nyugodj meg, ne lássa rajtad, hogy aggódsz valami miatt is.A stresszes helyzetek is kihozzák az ilyet.Nem mindig az a legokosabb dolog, ha az van amit ő akar.
28/L
nos! köszönöm a rengeteg választ, jo hogy ennyien irtatok! köszönöm! Probélom felkelteni éjszaka is 2 x de van hogy ennek ellenére reggelre is bepisil.
Viszont van olyan is hogy 2-3 napig nem pisil be és magátol felkel és azol hogy pisilni kell, ilyenkor nagyon megdicsérem! Akkor sem bántom amikor bepisil, probálom neki elmagyarázni, hogy mit kell csinálni!
Most kérek a héten dokitol beutalot kivizsgálásra, jobb ha látja egy orvos, és megmondja mi lehet a baj, már ha van! Nagyon okos fiu, mndent megért, Mostanában egyre jobb a kapcslatunk is, mert mondtam neki, hogy segitek, este ha pisilni kell, és ezt jol fogadta, hogy nem szidtam le.
Remélem hamar tul leszünk rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!