Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyatársaim. Titeket mivel...

Anyatársaim. Titeket mivel hozott ki a gyereketek a sodrotokból?

Figyelt kérdés
Annyira, hogy ilyenre került sor? [link]

2013. jún. 14. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Ennyire nem, természetesen, nem vagyok agresszív vele, de néha, amikor pl. minden létező folyékony dolgot kiborít, akkor mondjuk negyedjére már kiabálok vele.

Azt se kéne, de hát nincsenek kötélből az idegeim.

Ő 22 hónapos, a kisöccs a pocakban 30 hetes...

2013. jún. 14. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Nem a fenekére, hanem a szájára kapott, amikor az óvoda udvaron a következőt hallottam a szájából: "szo.pd le a fa.szom", ezt egy másik gyereknek mondta és nem itthon tanulta, hanem egy sötét bőrű ovistársától.

Tény, hogy inkább a sötét bőrű kölyök anyját, apját kellett volna jól helybenhagynom a sajátom helyett...

2013. jún. 16. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Egyszer kapott így ki a lányom, remélem több ilyen nem lesz. 23hós volt, korához képest igen érett, 4 hetes volt a kishugi és kismilliószor elmondtam hogy nem himbálózunk a kiságy szélén a hugi feje fölött, mert rá fog esni és akkor nagy baj lesz. A franciaágy a kiságy mellett van így hozzáfért a széléhez és elkezdett rajta himbálózni, én a telefonomért kirohantam a konyhába és éppen úgy értem vissza, hogy elkaptam a nagyobbik lányom lábát, különben ráesett volna a kicsire. Na akkor rendesen kikapott, pedig nem vagyok a verés híve. De annyira kihozott a sodromból, hogy hirtelen nem is gondolkodtam és eszembe se jutott, hogy más büntit kitaláljak.
2013. jún. 16. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Szerencsére ennyire még nem sikerült kihoznia a sodromból :).
2013. jún. 16. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Amikor nagyon eleven volt gyermekem és nem akartam megütni akkor kitaláltam elmondom neki: Szabó Lőrinctől a Lóci Óriás Lett című verset.Persze ezek után amikor "rosszalkodott" legalábbis annak vette csemetém akkor már magától szavalta a verset.Nagyon komikus megoldás,de hatalmasakat nevettünk rajta!
2013. jún. 25. 07:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!