2,5 éves lányommal mi van? Vagy ez normális?
Szerintem most jó hosszú bevezetést írok.Előre is elnézést!!De muszáj az elejétől leírnom.
Szóval megszületett..a legszebb, kis igazi frizurás dagipofis szépség volt.(most is szép) :) Na de a lényeg nem ez.Szopizni nem akart, állandóan üvöltött...az első 6 hónap maga volt a pokol.Sehol nem volt neki jó..mikor elkezdett forogni egész nap azzal szórakoztatott, hogy hasra vágta magát és üvöltött.Volt hogy ő a szobában a kiságyban sírt, én meg a konyhában.Ez enyhült kicsit mikor már tudott mászni.Felfedezte a lakást..stb.Már nem kellettem én, mint utazó eszköz, mert megoldotta maga.A mozgásfejlődése gyors volt.9 hónaposan már sétált.Szépen elvoltunk, kb 1 éves koráig.Aztán valami bekattant nála, ilyenkor kezdődött a minden ellen való ellenkezése.Pelus, kaja, ital, séta, alvás, fürdés..stb.Alig múlt 1 éves és újra terhes lettem, mondhatni hogy véletlen volt, de nem nézek hülyének senkit, nem védekeztünk, csak megszakítással..tisztában voltam a veszélyekkel..de ez mindegy is.A terhességem végig maga volt a pokol..Egész napos "veszekedések".Ezt nem csináld, azt ne vidd el, nem ugrálunk az ágyon stb.Minden amit nem szabadott azt csinálta.Már nagyon ki voltam.Megszültem, tavaly decemberben.És a kisasszony kicsit javult, pedig be kell vallanom, benne volt a zabszem a seggembe, hogy szegény öcsinek vége lesz, meg nekem is, mert a nővérével nem tudom egyedül hagyni egy percre se, mert baj lesz..de nem..öcsit imádja, a mai napig puszilgatja.Beszélni is azóta beszél kb mióta ő megszületett..viszont azóta folyamatosan.Azt se érdekli ha telefonálok, vagy apával van fontos megbeszélni valónk.Múltkor kipróbáltam..percekig képes mondani, hogy "anya..anya..anya..de anyaa..anya..anya..anya..de anyaa..!!ÁÁÁÁ az őrületbe kerget komolyan.Evésnél: Kanál a kezében és ő mondja: "kicsit forró", mondom én: jó akkor fújjad..megfújja, utána mondja ő: nem forró, mondom én: jó akkor egyed.Lemegy a falat, és kezdődik elölről!MINDEN EGYES FALATNÁL!!!Ja és ha nem válaszolok, akkor jön a végtelenített anyaaaa...anyaaa..
Más.A hiszti még mindig van, csak már máshogy jelentkezik.Pl fekszik az ágyon, a párnát eldobja..ezek után elkezd üvölteni, hogy "a párnám"..és ezt addig üvölti végtelenül, amíg én nem szólok hogy menjen el érte!!De ezt képzeljétek el mindennel!!!
MI VAN A GYEREKEMMEL???Azért kérdem, mert a fiam teljesen más már most..
Kitöltöttem a neten ilyen hiperaktivitás tesztet, és azt írták hogy nagyon valószínű hogy az! :( Dokinak még régen is mondtam hogy milyen problémáim vannak..de rám se bagózott..Nagyon kicsinál idegileg, hogy a 2 éves lányom többet sír mint a 6 hónapos fiam.. :(
Kérdezzetek még ha gondoljátok..Lehet támadni..okoskodni..tanácsot adni..bármi.Annyira egyedül érzem magam komolyan.Úgy érzem baj van vele, és nem tudom mit csináljak.Persze család nem hisz nekem, párom valósággal szerelmes a lányunkba, elég sok mindent elnéz neki, persze neveli is.
Köszi annak aki elolvasta..
21: Nem biztos, hogy figyelemzavar. Az enyémekre is annyira jellemző amit írtál: a csendes második és a nagyon nehéz eset első, aki mellett 5 perc nyugi sincs.
Írtam már ehhez a kérdéshez választ, az enyémek azok akik már kisiskolások. A nagyobb tényleg rendkívül okos, na nem zseni, hanem baromi gyorsan vág az esze, eszméletlen a logikája és pillanatok alatt szétszedi amit mondok.
Viszont nem figyelemzavaros, az tuti. Csak nehéz eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!