Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 2,5 éves lányommal mi van?...

2,5 éves lányommal mi van? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Szerintem most jó hosszú bevezetést írok.Előre is elnézést!!De muszáj az elejétől leírnom.

Szóval megszületett..a legszebb, kis igazi frizurás dagipofis szépség volt.(most is szép) :) Na de a lényeg nem ez.Szopizni nem akart, állandóan üvöltött...az első 6 hónap maga volt a pokol.Sehol nem volt neki jó..mikor elkezdett forogni egész nap azzal szórakoztatott, hogy hasra vágta magát és üvöltött.Volt hogy ő a szobában a kiságyban sírt, én meg a konyhában.Ez enyhült kicsit mikor már tudott mászni.Felfedezte a lakást..stb.Már nem kellettem én, mint utazó eszköz, mert megoldotta maga.A mozgásfejlődése gyors volt.9 hónaposan már sétált.Szépen elvoltunk, kb 1 éves koráig.Aztán valami bekattant nála, ilyenkor kezdődött a minden ellen való ellenkezése.Pelus, kaja, ital, séta, alvás, fürdés..stb.Alig múlt 1 éves és újra terhes lettem, mondhatni hogy véletlen volt, de nem nézek hülyének senkit, nem védekeztünk, csak megszakítással..tisztában voltam a veszélyekkel..de ez mindegy is.A terhességem végig maga volt a pokol..Egész napos "veszekedések".Ezt nem csináld, azt ne vidd el, nem ugrálunk az ágyon stb.Minden amit nem szabadott azt csinálta.Már nagyon ki voltam.Megszültem, tavaly decemberben.És a kisasszony kicsit javult, pedig be kell vallanom, benne volt a zabszem a seggembe, hogy szegény öcsinek vége lesz, meg nekem is, mert a nővérével nem tudom egyedül hagyni egy percre se, mert baj lesz..de nem..öcsit imádja, a mai napig puszilgatja.Beszélni is azóta beszél kb mióta ő megszületett..viszont azóta folyamatosan.Azt se érdekli ha telefonálok, vagy apával van fontos megbeszélni valónk.Múltkor kipróbáltam..percekig képes mondani, hogy "anya..anya..anya..de anyaa..anya..anya..anya..de anyaa..!!ÁÁÁÁ az őrületbe kerget komolyan.Evésnél: Kanál a kezében és ő mondja: "kicsit forró", mondom én: jó akkor fújjad..megfújja, utána mondja ő: nem forró, mondom én: jó akkor egyed.Lemegy a falat, és kezdődik elölről!MINDEN EGYES FALATNÁL!!!Ja és ha nem válaszolok, akkor jön a végtelenített anyaaaa...anyaaa..

Más.A hiszti még mindig van, csak már máshogy jelentkezik.Pl fekszik az ágyon, a párnát eldobja..ezek után elkezd üvölteni, hogy "a párnám"..és ezt addig üvölti végtelenül, amíg én nem szólok hogy menjen el érte!!De ezt képzeljétek el mindennel!!!

MI VAN A GYEREKEMMEL???Azért kérdem, mert a fiam teljesen más már most..

Kitöltöttem a neten ilyen hiperaktivitás tesztet, és azt írták hogy nagyon valószínű hogy az! :( Dokinak még régen is mondtam hogy milyen problémáim vannak..de rám se bagózott..Nagyon kicsinál idegileg, hogy a 2 éves lányom többet sír mint a 6 hónapos fiam.. :(

Kérdezzetek még ha gondoljátok..Lehet támadni..okoskodni..tanácsot adni..bármi.Annyira egyedül érzem magam komolyan.Úgy érzem baj van vele, és nem tudom mit csináljak.Persze család nem hisz nekem, párom valósággal szerelmes a lányunkba, elég sok mindent elnéz neki, persze neveli is.

Köszi annak aki elolvasta..

2013. jún. 2. 22:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az én 3 éves kislányomnak is kijött a teszt alapján, hogy hiperaktív... Amúgy én is úgy gondolom, hogy az intelligenciája magasabb az átlagnál. Ő is kezelhetetlen, nem lehet fegyelmezni, rászolni, kérni tőle valamit, úgy, mint ahogy írtátok többen. Viszont a 13:41-es válaszoló, amit írt, nálunk is az lehet... Figyelemzavar... Én is tervezem a nevelési tanácsadást, mert én estére kikészülök már idegileg... Ő nem csak beszél egész nap, hanem rossz is és óriási testvérféltékenység is van az öcsire... :S Szóval nehéz és ráadásul teljesen egyedül is vagyok velük, nincs 5 perc szünet se. Én azért remélem, hogy, ahogy nagyobb lesz, ez változni fog. :) Jah és persze öcsike teljesen más. Nyugodt, csöndes gyerek, csak ő meg iszonyat anyás! :S
2013. jún. 4. 23:49
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

21: Nem biztos, hogy figyelemzavar. Az enyémekre is annyira jellemző amit írtál: a csendes második és a nagyon nehéz eset első, aki mellett 5 perc nyugi sincs.

Írtam már ehhez a kérdéshez választ, az enyémek azok akik már kisiskolások. A nagyobb tényleg rendkívül okos, na nem zseni, hanem baromi gyorsan vág az esze, eszméletlen a logikája és pillanatok alatt szétszedi amit mondok.

Viszont nem figyelemzavaros, az tuti. Csak nehéz eset.

2013. jún. 5. 00:05
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Annyit emlegettétek azt a hiperaktív tesztet, hogy kíváncsiságból megcsináltam a nagyobb lányommal kapcsolatosan. El kell mondjam, ha van gyerek, akinek tutifix nincs semmi baja, hát az ő. Nevetős, kiegyensúlyozott, vidám, kedves, értelmes gyerek, kisbabának is álombaba volt, szopizott, aludt, amikor már játszott, simán elvolt a játékaival, nem igényelte az állandó foglalkozást, ma sem igényli, öt éves lesz lassan, remekül játszik órákon át egyedül is, barátaival is, ha kell, rábízhatom a 11 hónapost, ügyel rá, játszik vele, ha úgy hozza a kedve, akkor órákig nyugiban rajzol, fest stb. , de a teszten az jött ki, hogy valószínűleg nem hiperaktív, de azért hat havonta csináljam újra a tesztet és figyeljem a gyereket, vagy vigyem el a gekkoba a biztonság kedvéért. :-D Ekkora baromságot, komolyan, ezzel totál lejáratta magát előttem az egész kóceráj. :-P
2013. jún. 5. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!