Par napja irtam hogy folytassam e 2 eves lanyommal a szobatisztasagot vagy feladjam. Normalis ha 20-30 percenkent pisil?
Nem tudom, az én fiam már rég szobatiszta volt, amikor ezt csinálta, hogy 20-30 percenként sokat pisilt, én nem értettem, honnan jön a sok pisi és aztán kiderült, hogy súlyos beteg.
ha nem indokolja semmi (sok ivás vagy vízhajtó hatású ételek italok evése, ivásA) akkor orvoshoz vinném.
Nem olvastam az első kérdésed, belinkelnéd? Milyen tanács vált be?
Mi most kezdenénk, de arra gondoltam, megvárom a jobb időt.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Ha sokat iszik, akkor normális. Én is nagyon sokat iszom, és folyton vécézem. :)
Szia
Lassan belinkelgetem neked.Kepzeld holnap lesz 1 het hogy elkezdtuk es mar szepen szol ha jon a pisi igaz rogton bilit kell ala nyomni.Ma csak 1 szer volt baleset.Ez volt eddig a legjobb nap az elmult napokban.Orulok hogy nem adtam fel!!!!!!!!!!Sok sikert neked es turelmet!!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!