Folytassam a szobatisztasagot igy vagy hagyjam?
Lanyom 2 eves.Mindent megert.Beszelni ugy beszel hogy a szavak elso 2 betujet mondja vagy ugye heberul.Regota bilizik.Belemegy pisi kaka.Tudja melyik melyik.Par napja keztuk el a szobatisztasagot.A kakinal mindig szolt elotte ugye a pisinel sosem kellett neki.Csak bugyi van rajta itthon.10 percenkent emlegetem neki hogy csak bugyi van rajtad szolj anyanak ha jon a pisi.De csak a kakinal szol a pisinel nem.Par nap alatt odaig jutottunk amikor pisil a bugyijaban mar kiabal pisi pisi.Vagy egy kicsit bepisil aztan abba hagyja oda adom a bilit es akkor abba megy a masik fele.Elso nap 1 balaset volt masodik nap 2 tegnap 4.Ha elmegyunk itthonrol akkor trening pelust kap.
Ma azt probaltam ki hogy ha kell neki akkor egyedul ugyesen huzza le a nadragot bugyit es uljon ra a bilire.Szoval nem tudom!Szerintetek van igy erteleme?Vagy csak turelmesnek kell lenni?Vagy hagyjam?Tanacs esetleg?
Szerintem ez már nagy haladás. Nálunk ez folytatva volt és leszokott. Remélhetőleg nem szőnyeg van nálatok, mert akkor az kellemetlen lehet. Ha nem gond a takarítás szerintem folytasd.
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!