Nevelő apukák/anyukák főleg apukák, hogy bírjátok?
Ti bele szóltok a párotok gyerekeinek nevelésébe? Mit tesztek ha a gyerek nagyon pimasz,rosszindulatú és agresszív veletek?
A következő a helyzet:Nemrég költöztünk össze a párommal van egy 14 egy 6 és egy 2 éves lánya (nő uralom!!! :D ).
1 éve vagyunk együtt fél éve költöztünk össze most jegyeztem el és minden olyan lenne mint amire egész életemben vágytam ha a legnagyobb lányka nem lenne ennyire ellenséges.Tudom,hogy kamaszodik meg nehéz neki az apja nélkül,de már komolyan néha nagyon össze kell szorítanom a fogam,hogy ne vágjam pofon amiket csinál .A párom is és én is egy klinikán dolgozunk,én mint orvos ő pedig a gazdaságin van és van,hogy sokáig bent kell maradnia.Olyankor én vagyok a gyerekekkel és annyit kérek tőle,hogy adjon a nagyobbiknak egy szendvicset vagy valamit amíg én fürdetem pelenkázom a kicsit... áhh dehogy.De ez még a legkisebb baj,állandóan a tv és a net előtt ül és csínyeket keres ellenem. Csak azt nem fogja fel,hogy ami a tv-ben vicces és nincs következménye annak a való életben komoly következményei lehetnek.Egy példa: A lépcsőre erősített valami gumit nekem ,hogy leesek,csak azt nem számította bele,hogy a kicsi beteg lesz és az anyja hozza le az éjszaka közepén a szerencsén múlt,hogy nem gurultak le mind a ketten.Nem vagyok egy erőszakos ember de akkor majdnem elgurult a gyógyszer.A büntetése 2 hét szobafogság volt Ő ezt megoldotta mert suli után átment a barátaihoz amíg mi melóztunk 6-ra itthon volt,mire mi is.Lehet ez csak számomra elfogadhatatlan de én ezt nem hagynám.A párom nagyon kimerült és már mindent kipróbált ő is, lelkére beszélt, leordította, ráuszította az apját (mondjuk vele jó a kapcsolata,nem nagyon dorgálta meg a kisasszonyt),büntetés. Ahogy beszél velem arról ne is beszéljünk.Ti mit tennétek?Ha rászólok azt mondja nem vagyok senkije ne szóljak bele,de nem bírom már sokáig.Tapasztalatok,megoldások?
34/F
Családi program keretében voltunk Angliában 10 napot.
Disneyland,bevásárló körutak...Ez ugy nézet ki,hogy ő végig hisztizte a 10 napot.Mikor beszéljük,hogy hova menjünk neki semmi nem tetszik aztán mi választunk és akkor megy végig a hiszti vagy el sem jön.Mert Ő egy ilyen "nyomorékkal"(ez lennék én),nem megy sehova.
A felnőtt férfiakat nem szereti.Az apját leszámítva.Nem tudom honnan ered ez az ellenszenv.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!