Hogyan vegyem rá a kisfiamat hogy beszéljen?
Jaj bocsi, hogy így beleszólok, de szerinetm a NYANYA nagyon jóóó!!! Én hívtam így anyukámat annak idején kismmillió évvel ezelőtt és azóta sehol nem hallottam, hogy baba így hívta volna az anyuját. Szóval sztem jól jártál a nyanyával, bennem szép emlékeket ébresztett:)
Amúgy érdemben sok mindent nem tudok hozzáfűzni, mert babám még nincs, de sztem sem para, egyetértek az előző válaszolókkal!
Én már előre nyugtatom magam, mert párom francia, úh a mi bébijeinknek duplán nehéz dolguk lesz és biztos nem fognak hamar beszélni:) de akkor legalább majd 2 nyelven egyszerre:)
Nem kell aggódni, én is több mint egy éves voltam mire elkezdtem beszélni. A hugom előbb tanulta meg mint én. Semmivel sem vagyok visszamaradva, mielőtt valaki pedzegetné :P :)
Ezután is beszélj hozzá, de inkább csak kérdezgesd. Minél egyszerűbb annál jobb. Pl: Kérsz csokit? Ha nem válaszol nemkér. :)) Ez csak vicc volt. Vegyél neki csokit, biztos örülne neki.
szia!
én is izgultam,mert már 22hós és csak baba,mama,apa.. de mindent megért,tegnap pl a férjem mondta nekem h kell neki zokni,fiam épp játszott,egyszercsak eltűnt és visszajött a zoknijával és akarta apa lábára húzni :)))
nekem azt mondták, még 3évesen sem késő h beszéljen,a lényeg h megértse amit mondanak neki.
a barátnőm elvitte még logopédushoz is a fiát-aki elküldte mondván h nincs még mit tenni-,aki egyszercsak 26hónaposan mondatokban kezdett beszélni,és az addig hallott mondókákat,dalokat fújni,angolul is!! mert apa angolul beszélt vele..
szóval ne izgulj,persze jó lenne már itt tartani,mert elég idegtépő,h a fiam is mutatja h mit akar majd nyarvogni kezd a helyett h beszélne :) de hát ez van tartsunk ki :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!