Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Rátok hogyan hatott ha anno...

Rátok hogyan hatott ha anno anyukád elfenekelt?

Figyelt kérdés
Én nem sokszor kaptam ki, csak párszor, de akkor nagyon. Egyszer kaptam a combomra kézzel egy jó nagyot (rövid nadrág volt rajtam) kb. 9 évesen és ottmaradt anyám tenyere nyoma. Veletek fordult elő hasonló?
2013. febr. 4. 18:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%
Én amikor kaptam azt meg is érdemeltem!Nem okozott semmi lelki sérelmet nekem!Ha rossz voltam akkor kaptam egy seggest és akkor tudtam h olyat nem szabad csinálni.Én nem hiszem el h valakinek egy fenekelés hogy okozhat akkora traumát.Más az amikor vkit ütnek-vágnak állandóan, azt meg is érteném de egy kis paskolástól senkinek nem lesz baja.
2013. febr. 8. 13:52
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
Nálam sem okozott semmi lelki törést az a néhány fenékre ütés gyerekkoromban. 1x kaptam nagyon ki, amikor 5 évesen megléptem az oviból, és hazamentem (20 perc volt gyalog). Senki sem tudta hol keressen. Abszolút megérdemeltem, nem is tudom én mit tennék, ha az én gyermekem is utánam csinálná. Egyébként mi is égedelem kölykök voltunk a tesómmal. :)
2013. febr. 8. 14:35
 13/23 anonim ***** válasza:
20%
Nem lett lelki sérülésetek? Azt ti csak hiszitek...
2013. febr. 8. 15:03
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó válaszoló te biztos h sérült vagy!!!!
2013. febr. 8. 15:18
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
Kedves tizenhármas. Egyrészt nem mi vagdalkozunk, másrészt az ember 30 felett többnyire már tisztában van magával, és az esetleges lelki sérüléseivel. Így látatlanban, ismeretlenül nem igazán értelmes a viselkedésed.
2013. febr. 8. 15:22
 16/23 anonim ***** válasza:
36%
Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy hogyan lehet egy gyereket megverni, és utána elbagatellizálni, hogy "Á, megérdemeltem...". Betegesnek tartom ezt a hozzáállást, pláne, hogy ilyen széles körben elterjedt. Meg is van az eredménye, csak rá kell nézni az országra. Az hogy ti becsapjátok magatokat, persze a ti bajotok, csal közben vígan továbbadjátok a rossz mintát.
2013. febr. 8. 15:32
 17/23 anonim ***** válasza:
95%
Egy fenékre csapás nem egyenlő a veréssel...
2013. febr. 8. 18:09
 18/23 anonim ***** válasza:
94%
kb 2-3szor a fenekemre mikor tényleg rossz voltam,és 14 évesen 1 pofont,mert bunkó,flegma voltam és visszafeleseltem nem először persze és anyának betelt a pohár,már akkor tudtam,hogy jogos volt,nem voltam amúgy rossz kamasz,de azért kamasz voltam,szerintem ennyi simán belefér
2013. febr. 8. 19:31
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
59%os úgy látszik,te nem tudod mi a verés,mert ez nem verés amit én és jó néhányan leírtunk,és a legtöbb gyerek neveléséhez elengedhetetlen,ha nem akar az ember semmirekellő majmot nevelni amilyen mostanában sok tini...annak sérül a lelkivilága akinek mindig csak azt mondták ejnye bejnye,meg mindent ráhagytak,annak sérült de aki néha kapott a fenekére,kezére,esetleg egy-egy pofont nem lesz lelki sérült..
2013. febr. 8. 19:35
 20/23 anonim ***** válasza:
90%

Engem apu vert el 2x egesz eletemben.

Egyszer azert mert 5.-6. osztalyos koromban azt hittem, hogy nagy kislany vagyok es ellogtam sulibol busz turaztam a varosban es pechemre apu munkahelyenel volt a vegallomas, persze, hogy kiszurt rögtön, elöször elbeszelgetett velem, aztan mondtam neki, hogy en mar nagy vagyok es hagyjon engem beken. Na akkor elborult az agya.

Masodszor pedig azert, mert majdnem felgyujtottam a frissen kesz lakasunkat. Nagy divat volt akkor, hogy felirtuk egy papirra 3 fiu nevet es amelyik papir nem egett el rendesen az a nevü fiu fog elvenni felesegül, persze azt senki nem mondta, hogy az egö papirt ne kezbe fogjam :D Eldobtam es megegett a parketta... Rönk hazunk volt, ami azert jo mert nem nagyon tüz veszelyes :D

Anyutol egyszer kaptam, de akkor nagyon, mert valamin összevesztünk es akkor elannal vagtam be a szoba ajtomat, hogy kitört az üveg es az egyik szilank pont a kisöcsemet kapta el az arcan...

Ezektöl függetlenül is nagyon tisztelem es szeretem a szüleimet, a mai napig szamithatok rajuk es a legföbb bizalmasaim! Soha nem okozott törest bennem egyik pofon sem, felnött fejjel visszagondolva en is jol elvertem volna sajat magamat :D

2013. febr. 9. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!