Rátok hogyan hatott ha anno anyukád elfenekelt?
Engem apu vert el 2x egesz eletemben.
Egyszer azert mert 5.-6. osztalyos koromban azt hittem, hogy nagy kislany vagyok es ellogtam sulibol busz turaztam a varosban es pechemre apu munkahelyenel volt a vegallomas, persze, hogy kiszurt rögtön, elöször elbeszelgetett velem, aztan mondtam neki, hogy en mar nagy vagyok es hagyjon engem beken. Na akkor elborult az agya.
Masodszor pedig azert, mert majdnem felgyujtottam a frissen kesz lakasunkat. Nagy divat volt akkor, hogy felirtuk egy papirra 3 fiu nevet es amelyik papir nem egett el rendesen az a nevü fiu fog elvenni felesegül, persze azt senki nem mondta, hogy az egö papirt ne kezbe fogjam :D Eldobtam es megegett a parketta... Rönk hazunk volt, ami azert jo mert nem nagyon tüz veszelyes :D
Anyutol egyszer kaptam, de akkor nagyon, mert valamin összevesztünk es akkor elannal vagtam be a szoba ajtomat, hogy kitört az üveg es az egyik szilank pont a kisöcsemet kapta el az arcan...
Ezektöl függetlenül is nagyon tisztelem es szeretem a szüleimet, a mai napig szamithatok rajuk es a legföbb bizalmasaim! Soha nem okozott törest bennem egyik pofon sem, felnött fejjel visszagondolva en is jol elvertem volna sajat magamat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!