Elvetélhettem anno úgy, hogy azt sem tudtam, terhes vagyok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
19 voltam,mikor eléggé felelőtlenül éltem,nem védekeztem ,de komoly kapcsolatom sem volt,csak alkalmi. Nem is törődtem akkoriban semmivel.Eléggé rossz passzban voltam. Aztán 2 vagy 3 menstruációm kimaradt,bár addig nagyjából rendszeres volt. Majd egy napon,nem voltam jól,de dolgoznom kellett,és egy hirtelen mozdulatnál éles fájdalom nyilalt az alhasamba és elkezdett belőlem ömleni a vér. És mikor a mosdóban rendbe akartam magam szedni láttam,hogy egy 2-3cm-es "valami" jött ki belőlem. Nagyon rossz érzés fogott el,de arra gondoltam,talán annyira megvastagodott a nyálkahártya,hogy ennyiszer nem jött meg,hogy csak egy nagy darab jött ki,ami levált. De valahogy mindig az motoszkált a fejemben és azóta is gyakran eszembe jut,hogy mi van,ha akkor elvetéltem? Persze orvoshoz csak akkor mentem,mikor már eltelt vagy 3 hónap az eset után,gyógyszert iratni.2012. dec. 2. 08:21
1/6 anonim válasza:
Ha kimarad 2-3 mensesz, akkor kb. már 12 hetes terhesnek kellett volna lenned, de akkor már egy magzat hossza kb. 7-8 cm!
Belőlem is volt hogy alvadt vér darabok jöttek.
2/6 A kérdező kommentje:
Mondom,nem emlékszem,hogy 3maradt-e ki vagy csak 2. Amúgy ez nem alvadt vér volt,tudom,milyen az,hanem olyan színe volt mint pl a szánkban a nyálkahártyának.
2012. dec. 2. 08:32
3/6 anonim válasza:
És a dokinak ezt nem mondtad, amikor 3 hónap múlva elmentél hozzá? Ő mit mondott rá?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem mondtam,akkor eszemben sem volt.
2012. dec. 2. 08:44
5/6 anonim válasza:
Korai vetelesnek ritkan van kovetkezmenye Ha gond eltt volna mar reg kiderult volna.A veteles lezajlott a meh kiurult ennyi.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát végülis ennyi idő után már teljesen mindegy mi volt.Csak felmerült bennem a kérdés...
2012. dec. 2. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!