Lehet-e a klimax után tíz évvel terhes egy nő, ha közben nem menstruál már? Mert én pont úgy érzem és látom, mint anno, amikor terhes voltam /eddig 6 szor /.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 13:55
1/5 anonim válasza:
Lehet. De más is okozhatja. Orvoshoz kéne menni.
2/5 anonim válasza:
Lehet persze.Anyum keresztanyja, 45 évesen szülte meg a 4. fiát,pedig már pár éve nem jött meg neki:D
3/5 anonim válasza:
Lehet, lehet. :) Kósza pete mindig esélyes...
Csinálj egy tesztet reggeli első vizeletből!
4/5 anonim válasza:
Szerintem is meg kellene csinálnod egy tesztet. Még a gimiben volt egy osztálytársnőm, akinek 15 és 19 évvel idősebb tesói voltak. Az anyukájának már nem jött meg, úgy hogy a doki mondta neki, hogy felesleges tovább szednie a fogamzásgátlót. Csak akkor derült ki, hogy terhes, amikor elkezdett nőni a pocakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!