Rátok hogyan hatott ha anno anyukád elfenekelt?
Igaza van az elsőnek, megalázó érzés volt...akkor.
Viszont tény, hogy átgondoltam ott akkor a dolgokat...
Párszor kaptam a lábamra, nem vészesen, viszont 1x nagyon elagyalt, mert napokig könyörögtem egy mellényért, amit nagy nehezen megvett nekem kölcsönpénzből, majd 2 nap múlva tolltartót varrtam belőle...:-)))
Viszont most felnőtt fejjel megértem, mert igaza volt anyukámnak, bár akkor sem hatalmazta fel semmi arra, hogy úgy elverjen...de azért én remélem, hogy a lányomat soha nem fogom megverni...
Én csak nagyon ritkán kaptam a fakanállal, de akkor nagyon megérdemeltem. Úgy emlékszem ezekre az alkalmakra, mint jó nagy kikapásra jó nagy hülyeségeimért.
Igazából mi tesóimmal nevetve nosztalgiázunk, semmilyen lelki törést nem okozott az a pár eset, és olyankor tényleg nagy barmok voltunk, megérdemeltük amit kaptunk.
(pl. felszöktem egy vonatra és a román határnál szedtek le, vagy megpróbáltam megfojtani tesómat féltékenységből, vagy széttördeltem Anyu méregdrága gyógyszereit játékból, bezártam a közös udvar pincéjébe a szomszéd nénit...stb.)
Ezek olyan jelenetek, amiknél érthető hogy elborult Anyu agya amikor meglátta mit művelek.
kedves utolsó,
:-DDD köszi, jókat nevettem...nem voltál semmi...
üdv,
2 válaszoló
én is kaptam párszor.. nekem nem okozott semmi problémát, jogos volt. pl általános alsóban rajz szakköre kellett volna mennem, de helyette elcsavarogtam, és csak órákkal később mentem haza, mint kellett volna. ugye telefonom nem volt, szegények nem tudták merre induljanak el megkeresni...
tényleg jogos volt a verés (bár nem volt nagy, de tanultam belőle), pár órával később megbeszéltük, és bocsánatot is kért anyukám, hogy megvert.. ilyenkor sírva borultunk össze, és nem győztünk bocsánatot kérni egymástól :)
kaptam fakanállal, nadrágszíjjal, számra, fenekemre tenyérrel, sokszor már jóval később, mint azt kellett volna. Rossz rá gondolni, nem is voltam olyan csintalan.
25/N
Nekem egyszer csapott rá anyukám a kezemre, mert rondán írtam, pedig megkért, hogy szépen írjam meg a leckét, de én azért sem, pedig tudtam én szépen írni ha akartam. Anyunál meg elpattant a cérna, közben ott volt a bömbölő hugom is és rámvágott. Soha többé nem vert meg, neki nagyobb lelki törés volt mint nekem, napokig sírt emiatt. Én rájöttem, hogy jobb ha szépen írok és szót fogadok, mert anyunak van végül úgyis igaza.
Na, hugomra viszont a mai napig ráférne egy alapos verés, ő mindig rossz gyerek volt, borzasztó kamasz és a mai napig tud ocsmányul viselkedni, de ő sose kapott még egy fülest se!
Aputól kétszer kaptam,Anyunál hamarabb elszakadt a cérna.semmilyen törést nem okozott bennem,szeretem a szüleim.sőt mióta én is anya vagyok,ráadásul egy csintalan kisfiú anyukája,még jobba megértem Anyut.a legemlékezetesebb 16 éves koromban történt,egy óra helyett háromkor mentem haza a discoból.na akkor Apu rendesen elvert,de megérdemeltem
a másik pedig amikor Anyu adott egy taslit,nem volt nagy,de a lendülettől befejeltem az üveges szekrényt,ami előtt álltam,és felrepedt a bőr,vérzett.nem sokszor láttam Anyut sírni,de ez az egyike volt
én nem verem a fiam,de kapott már a seggére párszor,de egy kezemen meg tudnám számolni
3,5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!