Segitenétek? Nevelési tanácsadó vagy rossz ovónő? Többi lent!
Te is úgy gondolod, hogy le van maradva a társaitól vagy csak az óvónő?
Ismeri a színeket, formákat? Ki tud rakni sort, tornyot? rajzol? Tud vágni, tud szökdelni? Szépen beszél?
Akkor itt semmi baj, a kislányod nagyon ügyes és okos, semmi baja:)
Nekem van egy értelmileg sérült lányom, sok vizsgálaton voltunk, sok gyereket láttam, ezért egy kicsit tudom, hogy mi a normál elvárás ekkora korban.
Szerintem az a probléma, hogy nem akar a a parancsolgató óvónőnek engedelmeskedni csak vonakodva. Erre mondja az óvónő, hogy lassú. Ha nem szereti a kislányod, akkor azzal nagyon nem fogsz tudni mit kezdeni. Meg kell próbálni túlélni ezt a pár évet, ha nincs nagyobb konfliktus, akkor le kell tojni, hogy mit mond az óvónő.
Én nem vinném nevelési tanácsadóba, sok lemaradásnak kell lennie ahhoz, hogy felmerüljön bármi elmaradás, én pedig egyet sem látok.
3as vagyok
Ha viszont a polgarmester fiara meg nem szol semmit, akkor biztos h csak kotozkodik. De nyugi minden oviba van ilyen ovoneni, van ahol nem is egy :-)
A leírtak a lapján az óvónő valamit benézett, ill. nem tudja megfelelően felmérni a lányod képességeit.
De legyen akkor a mérvadó az, amit a fejlesztő pedagógus mond majd. (Nem lehet egyébként, hogy nem a képességeivel van az óvónőnek baja, hanem a kapcsolatteremtéssel? Esetleg úgy véli túlzottan félénk, gátlásos? Ami persze érthető is lenne....)
Egyébként 4 éves gyerekkel a Nev. Tan-ban nem igazán foglalkoznak, hacsak nem valóban sérült. Jó esetben azok kerülnek be, akik szeptembertől iskolát kezdenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!