Volt már olyan, hogy autisztikusnak diagnosztizáltak egy kisgyereket de később ez pozitív irányba változott?
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy ilyen kicsi korban még sok minden nem egyértelmű és talán a fejlesztés hatására a diagnózis is pozitívan változhat.Illetve olvasgattam nemrég egy cikket arról,hogy autista vagy autisztikus tünetekkel rendelkező kisgyerekeknél olyan javulást lehetett elérni különféle terápiával,fejlesztéssel(nem Mo-ról szólt a cikk),hogy nem lehetett megkülönböztetni őket az egészséges társaiktól.
Meg itt fenn írta valaki,hogy gyerekként autisztikus tünetekkel diagnosztizálták és most már felnőttként teljesen normális életet él,gyakorlatilag "kinőtte" a tüneteket. Van tapasztalatotok ebben a témában? A kisfiamnál ma kaptuk a diagnózist,3 éves.
2013. jan. 24. 22:54
21/22 anonim válasza:
Kedves kèrdező ! Mi törtènt veletek , van vàltozàs ? Mi hasonlò cipőben vagyunk. 2,5 èves autisztikus tünetekkel.
22/22 anonim válasza:
Szia kedves kérdező és 11es
Megkèrdezhetem,hogy azóta mi a helyzet veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!