Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Volt már olyan, hogy autisztik...

Volt már olyan, hogy autisztikusnak diagnosztizáltak egy kisgyereket de később ez pozitív irányba változott?

Figyelt kérdés

Azt hallottam,hogy ilyen kicsi korban még sok minden nem egyértelmű és talán a fejlesztés hatására a diagnózis is pozitívan változhat.Illetve olvasgattam nemrég egy cikket arról,hogy autista vagy autisztikus tünetekkel rendelkező kisgyerekeknél olyan javulást lehetett elérni különféle terápiával,fejlesztéssel(nem Mo-ról szólt a cikk),hogy nem lehetett megkülönböztetni őket az egészséges társaiktól.

Meg itt fenn írta valaki,hogy gyerekként autisztikus tünetekkel diagnosztizálták és most már felnőttként teljesen normális életet él,gyakorlatilag "kinőtte" a tüneteket. Van tapasztalatotok ebben a témában? A kisfiamnál ma kaptuk a diagnózist,3 éves.

2013. jan. 24. 22:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kedves kèrdező ! Mi törtènt veletek , van vàltozàs ? Mi hasonlò cipőben vagyunk. 2,5 èves autisztikus tünetekkel.
2017. febr. 22. 15:28
 22/22 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező és 11es

Megkèrdezhetem,hogy azóta mi a helyzet veletek?

jún. 7. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!