Június 31-én spontán elvetéltem, júli 3-án méhgyulladást diagnosztizáltak, azóta nem jött meg. Tegnap a tesztet megcsináltam és pozitiv. Regenerálódott ennyi idő alatt a méhem hogy kihordhassam a gyereket?
Figyelt kérdés
félek hogy megint elmegy, saját felelőtlenségünk, a nyaralás hevében elfelejtkeztünk a védekezésről, beszedtenm agyulladásra sok antibiotikumot. félek hogy beteg lesz. vagy elmegy. a doki sem fog megdicsérni. most megyek.2008. aug. 21. 08:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha normális a dokid, akkor nem lesz gond. Biztos nem fogja azt javasolni, hogy vetesd el. Amúgy a gyógyszerekről: a sok ezer gyógyszer közül csupán 41 ami rendellenességet okoz, és az antibiotikum nem tartozik ide. Egyébként az első 4 hétben egyáltalán nincs biokémiai kapcsolat a baba-mama között. Drukkolok neked! Írd meg, hogy mit mondott a doki! Üdv 27 hetes kismama
2/6 anonim válasza:
Szülés után még pár hétig pozitivat mutat a teszt, szerintem vetélésnél is így van.... Menj el dokihoz!!!!
3/6 A kérdező kommentje:
voltam, azt mondja 7 hetes terhesség szivhang is van.megtudná valaki magyarázni mi az a tvs:crl:12mm ekkora a baba? kaptam babamegtartó utrogestant, 12 héten kell menni ha nincs gond. remélem nem lesz és egészségesek leszünk.Ja és normális volt a dokim.
2008. aug. 21. 12:20
4/6 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok. Vigyázz nagyon magadra azt hiszem ez a lényeg. A ctr az az ülőmagasság ha minden igaz. Mennyi idős terhes vgay? Ezek szerint egyből összejött az újabb baba. Remélem nekünk is fog majd.
6/6 A kérdező kommentje:
hét hetes,remélem egészségben kihordom végig. köszi a biztatást.
2008. aug. 21. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!