Írnátok nekem pozitív változásokat a Tsmt tornától?
Kedves Utolsó válaszoló! És addig volt értelmes szava? Szemkontaktust tartott?
Még az elején vagyunk a dolgoknak, nem sokat tudok erről a témáról, ha van kedved, írsz nekem róla?
Szia!
Tőlem kérdeztél. Furcsaságnak először a beszédet vettük észre nála. Sose kerülte a szemkontaktust, mimikája is van, sőt ölelgetni is szeret. Sajnos nem csak minket, hanem bárkit, aki szimpatikus neki, és ez a kontroll hiánya és a szociális értetlenség is jele az autizmusának. A másik az volt, hogy rosszul eszik. 2-3 dolgot eszik hónapokon át, majd vált.
Nem repked, nem antiszociális,nincs befordulva, nincsenek feltűnő mániái.
De most már tudom, hogy egy csomó dolgot nem ért (úgy), ahogy mondom neki, hiába kimagasló az iq-ja. Az, hogy 2milliószor letisztázza, h akkor tényleg megyünk-e játszótérre, szintén nem bosszantásból van (napirendhez ragaszkodás).
Ő normál óvodába jár, nem is mondtuk senkinek, hogy mi a helyzet vele, nem is tűnik ki nagyon a többi gyerek közül (max evés). Sokat tanul ot, főleg szociálisan. Amíg tehetem, normál közösségbe szeretném járatni, fejlesztését pedig saját zsíron megoldani. Félek a szegregációtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!