Van 3 eros pozitiv tesztem akkor mar biztos a terhesseg?
Figyelt kérdés
Olyan régóta probalkozunk, 1,5 éve, és most nem akarok hinni a szememnek hogy sikerult, ezert csinaltam 3 tesztet, de mind a harom eros pozi. Szerintetek hanyadik hetben lehetek eros pozi?2012. jún. 24. 14:18
1/20 anonim válasza:
mikor volt az utolsó menzid?számold ki az alapján.
38hkm
2/20 A kérdező kommentje:
Május 15 én jott meg utoljara
2012. jún. 24. 14:20
3/20 anonim válasza:
gratulálok, szerintem a 3. hétben lehetsz :)
4/20 anonim válasza:
1 vagyok.kedden leszel 6 hetes kismama.:-)most 5 hetes 5 napos vagy.
5/20 anonim válasza:
gratulálok :) kb. 7 hetesen irány a nődoki uh-ra, akkor már egy kb. 1 centis kis embriót fogsz látni és szívhangot hallani :)
6/20 anonim válasza:
nem létezik olyan hogy 3 hetes terhesség.akkor még be sem ágyazódik,teszt sem mutatja.a terhességet mindig az utolsó menstruáció első napjától számoljuk, még akkor is ha az ovuláció nem közép időben történt.ezért van az hogy a terhesség 40,+-2 hét...
7/20 anonim válasza:
Biztosat csak az orvos tud mondani, de 3 pozitív teszt azért nem hazudik.:) Gratula!
Vannak az interneten kalkulátorok, amivel megnézheted a szülés várható dátumát az utolsó menzeszed első napja alapján, így azt is hányadik hétben jársz.
A dátumod szerint te már elmúltál 5 hetes terhes.
De csak ha pontosak a ciklusaid. Amúgy előfordul némi csúszás. De e szerint számolnak az orvosok is.
8/20 A kérdező kommentje:
Meg mindig olyan hihetetlen :)))
remelem nem ciszta okozza a pozitiv tesztet
2012. jún. 24. 14:50
10/20 barackvirág 5 válasza:
Én már a 3.héten pozitív tesztet kaptam.(x-epil terhességi teszttel)A mit következő 7en meg is erősített a nőgyógyász hasi ultrahanggal.Válasza kb 4hetes terhességnek felel meg.Tehát ha máj.15-én volt az utolsó mensesed első napja,akkor 5hetes és5napos lehetsz .Gratulálok!BOLDOG BABAVÁRÁST! (9 nappal vagyok idősebb terhes nálad :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!