Van 3 eros pozitiv tesztem akkor mar biztos a terhesseg?
Figyelt kérdés
Olyan régóta probalkozunk, 1,5 éve, és most nem akarok hinni a szememnek hogy sikerult, ezert csinaltam 3 tesztet, de mind a harom eros pozi. Szerintetek hanyadik hetben lehetek eros pozi?2012. jún. 24. 14:18
11/20 anonim válasza:
en mar egy gyenge pozitivrol is elhittem ma hogy terhes vagyok!!! jovo heten megismetlem:D 5. hetben jarok
12/20 A kérdező kommentje:
Jaj de jo nem vagyok egyedul, irjatok mi ujsag veletek :)) Holnap hivom a dokim.
2012. jún. 24. 15:09
14/20 anonim válasza:
en majd tesztelek megegyet s aztan kerek idopontot dokinal. jaj faradt vagyok, de dolgoznom kell:(( es boldog is:)
15/20 anonim válasza:
én is a harmadik héten teszteltem pozitívat. épp most szoptattam meg. :D
17/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen, remélem nem lesz semmi baj :)
2012. jún. 25. 10:06
18/20 barackvirág 5 válasza:
Kérted írjunk mi újság velünk.20-21én volt egy kevés vérzésem,élénkpiros,mindenféle görcsöcske vagy szúrás nélkül.20án be is rohantam a sürgősségire.A nőgyógyász megvizsgált,kaptam Duphastont tegnap vérvételre küldött a HCG szintemet ellenőrizni.Mára visszarendelt.Csak annyit mondott "felszívódott,se petezsák,se baba". A HCG szintem is csak 27,9 a több ezer helyett.De 4-5hónap múlva újból próbálkozhatunk.Kívánom neked "nektek" a babáddal a legjobbakat!
19/20 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom ami veled tortent. Remelem 4-5 honap mulva ujra osszejon.
Tegnap ota en egy picit barnazgatok, vagyis a tisztasagin van barna folt, de ha megtorolom akkor semmi. Remelem nem lesz baj. Hetfon rendelt be az orvos ultrahangra. Remelem minden rendben lesz, regota varjuk mar a babat.
2012. jún. 27. 15:52
20/20 anonim válasza:
sajnalom ami veled tortent:( en is valoszinuleg hetfon megyek nogyogyaszhoz. remelem minden ok! (bar nagyon felek, mert sogornom is februarban veszitett el egy kisbabat, 7 hetesen, es nekem sokszor fajdogal a hasam, elozo terhessegem is veszelyeztetett volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!