A 4 éves kislányom újra bepisil minden egyes alvásnál! Mit csináljak?
Lassan 1 éve,hogy szobatiszta,több mint fél éve éjjel se pisil be,de cirka 2 hónapja minden egyes alvásnál megtörténik.
Szabályosan a Wcről leszállva megy aludni délután és este is.Régen kapott üdítőt,szörpöt most csak vizet és tejet.Alvás után szokott csak gyümölcsöt kapni,vagy levest erre is baromira odafigyelek.
Éjjel 2szer kelek fel hozzá.Először éjfél körül,aztán 4kor.Ma pl 1 órára állítottam be az órám és 0.52kor pisilt be,negyed 5kör újravolt pisilni,de fél 7re megint mindent eláztatott.
Ha éjfélre vagy 11re állítom be az órám,akkor tuti előtte pisil be,mintha érezné,hogy na most kell.
De ez még hagyján lenne,délután is bepisil 1,5 óra alvás után.
Én már félhalott vagyok és semmi ötletem nincs.
Kideciztem ,hogy mennyi folyadékra van szüksége,nem lépjük át ezt,bár régen a duplájánál is többet ivott és semmi baja nem volt.
Tudnátok tanácsot adni,hogy mit csináljak?
Nem volt valami nagyon rossz élménye a lányodnak?
Ovodában nem bántotta valaki, vagy nincs uj ovónéni?
Lehet pszichés oka is annak hogy bepisil, szerintem a folyadék mennyiség nem számít ha már elotte szobatiszta volt.
Probalj vele kettesben elbeszélgetni, hogy nem-e fél valakitol, vagy nem-e szomorkodik valami miatt.
A folyadék korlátozása nem vezet semmilyen eredményre,ugyanis nem itt kell keresni a problémát.Ne gyötörd feleslegesen azzal,hogy korlátozod mikor mennyit ihat.A gond az,hogy nem ébred fel az ingerre,vagy csak amikor már megtörtént a baleset.Vagy tegyél rá pelust alváshoz újra,vagy az ágyába a lepedő alá nejlont.
Semmiképpen ne szidd le érte,ne éreztesd vele,hogy ugyan már milyen dolog ennyi idősen bepisilni,nem tehet róla.
Nem történt a családban valami változás?Nem született kistesó?Nem romlott meg a kapcsolatotok a férjeddel?Haláleset,vagy bármilyen veszteség nem érte?
Ki kell vizsgáltatni,és ha semmilyen organikus elváltozás nincs,akkor lelki okokat kell keresni.
Egy ismerősöm fia 7 évesen is bepisilt éjjel,Ő kapott rá valamit ami az agyat stimulálta,nem tudom pontosan mi volt ez,de megkérdezhetem.
Ne stresszeld vele a gyereket semmiképp,mert csak ront a helyzeten.
Hát én 9! éves koromig bepisiltem, később kiderült, hogy apám miatt (mindig bántott és rettegtem tőle). Voltam kórházban is kivizsgálásokon, adtak gyógyszereket, de nem segítettek. Azután elvittek egy természetgyógyászhoz, egyből meggyógyított. Mióta nála voltam, egyszer sem fordult elő.
Ha nem múlik el, ajánlom nektek is a természetgyógyászt!
Az elmúlt 11 hetet velem töltötte itthon nagyjából!
Én igyekszem nem stresszelni,bár ma kiborult a "bili".
Pont akkor betegedett meg és kezdődtek a problémák.
Beteg volt,elég erős gyógyszert kapott,ami kiütötte és fel se ébredt,bepisilt.
Azóta is úgy alszik mint akit 20 órán keresztül dolgoztatnak naponta és utána nem is tud magáról.Régen minden apróságra felébredt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!