Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Feladtam, nem bírom tovább....

Feladtam, nem bírom tovább. Már ott tartok, hogy megőrülök a kislányomtól, ha alvásra kerül a sor. Borzalmas anya vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy hagyjuk sírni a 10 hónapos lányunkat, mert egyszerűen csak ringatással alszik el, amihez járkálni kell vele, és emiatt éjszaka sem tudja magát visszaaltatni egyedül. Már mindent kipróbáltam, simogatás, ének, beszéd... Magunk közé nem vesszük az az egy amit nem szeretnénk, mert van másik lányunk is, és Ő így is féltékeny, ha megtudná az nem lenne neki sem jó. A kicsi 3 hónapos koráig állandóan sírt, mert fájt a hasa, ezért járkáltam fel alá vele, aztán elmúlt a hasfájás, 4 hétig semmi gond nem is vele, aztán kezdett jönni a foga és nem akarta már az ujját se cumizni, és nem volt mivel elaltassa magát, megint jött a ringatás, és ez megy már 6 hónapja újra. Hulla fáradtak vagyunk, mert éjjel is 3-4szer kel, legalább fél óra járkálás, ha magam mellé veszem, akkor is ordít, és sír, ha bemegyek és csak állok mellette akkor is. Semmi nem segít csak ha járkálunk fel alá. De már 9 kiló, és leszakad a karom. Nem bírom ezt tovább,hogy éjszaka vele járkáljak mellette napközben ott a nagy, nem egyszerre alszanak még annyi pihenésem sincs, hogy legalább amikor alszik délután a két gyerek. Férjem is már teljesen hulla, mert segít éjjel, de neki dolgozni is kell. Egyébként is hisztis a gyerek, de éjjel már nem bírom. Hagynám sírva elaludni, de sír akár fél órát is minden további gond nélkül, vagyis ordít. Gonosz vagyok, ha azt mondom, hogy nem bírom és hagyom?
2012. dec. 26. 22:15
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
31%
10 hónapos az elektromos hintához nagy, kifordúl belőle, és súlyara is nagy hozzá, mert 9- kg bírnak a baby hinták
2012. dec. 27. 10:43
 12/42 anonim ***** válasza:
68%
Ezért mondtam,hogy nem biztos,hogy van ilyen Magyarországon.Ez olyan mint egy rendes kiságy és asszem 30 kilóig bírja el a gyereket.
2012. dec. 27. 11:01
 13/42 anonim ***** válasza:
Interneten ezt találtam ami hasonlít rá egy kicsit. A mién is ilyen csak valami korszerűbb változat. Mondjuk ami a képen látható nem is biztos,hogy mozgatható. A mién ilyesmi és elektronikus..Tömör műanyagból van az alja olyasmi mint ennek és a felső része mozog. [link]
2012. dec. 27. 11:08
 14/42 anonim ***** válasza:
Ez találtam még.Ha egy ilyet tudtok venni az is jobb lenne mint a semmi.
2012. dec. 27. 11:14
 15/42 anonim ***** válasza:
2012. dec. 27. 11:14
 16/42 anonim ***** válasza:
49%
Rá is van írva, az utolsóra amit linkeltél, addig biztonságos, míg a baba nem tud ülni! Egy 10 hónapos kiborúlna belőle!
2012. dec. 27. 11:38
 17/42 anonim ***** válasza:
Ismétlem..nem ugyanilyen. Nekünk azt mondták amíg állni nem tud nyugodtan bele tehetem.
2012. dec. 27. 11:41
 18/42 anonim ***** válasza:
50%
Am mivel eléggé magas az oldala mikor a nagyobbik lányom 1.5 éves volt én akkor is volt,hogy bele raktam,és nem tudott kimászni.
2012. dec. 27. 11:58
 19/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Anyának való. MI van??? Te meg nem vagy teljesen normális, már bocsi. De kb mindennap 8-szore fejtem, hogy a lányomnak legyen teje, éjjel is keltem, mert ha nem fejtem nem volt tejem, mert nem szopott rendesen. Mellette még van egy másik lányom is. Mindemellett ringattam órákig a kicsit. JA, és még dolgozom is mellette, mert a férjem nem keres jól és ezért nekem is itthonról kellett dolgoznom még most is kell. Szerintem igenis is jó Anya vagyok, már nagyon sajnálom, hogy ilyen oldalon kértem segítséget. Mert nem azt írtam, hogy ha nincs más megoldás nem ringatom, mert ringatom, ha ezzel jót teszek, de tudom, hogy elszúrtuk, de nem tudom, hogy hogy lehetne leszoktatni erről, mert neki teszek rosszat nem magamnak, mert én max hulla vagyok másnap, de Ő soha nem fog megtanulni rendesen elaludni magától. Imádom mindkét lányomat.
2012. dec. 27. 15:21
 20/42 A kérdező kommentje:
Leírnám mennyi minden más sokkal nagyobb gond volt a lányommal, akkor ez az elalvási gondja lenne a legkisebb. Köszönöm a válaszokat, amik tényleg segítőkészek voltak és adtak ötleteket. Holnap megyünk egy alvásközpontba, mert úgy érzem az az hely ahol szakemberek segítenek majd nekünk. Azért az is érdekes, hogy Édesanyád szoktatta rá a gyereket, hogy énekelve ringatva aludjon el? annyit altatta, hogy erre rászokjon? Én tudom, hogy én rontottam, nem is hibáztatom a gyerekem,de ez így nem mehet tovább, mert van egy másik gyerek is, akivel muszáj foglalkoznom napközben, mert Ő is igényel, ezért akartam lépni a témában. De nem azt kérdeztem, hogy jó anya vagyok-e, hanem, hogy gonosz dolog, ha hagyom sírni valamennyit, hátha megtanul magától visszaaludni. Tegnap éjjel nem mentem oda első nyekre, és visszaaludt magától egyszer a lányom, nekem ez is haladás. Nem hagytam csak 3 percig sírni, vagyis egy fél percig sírt utána már csak dumált magának. eddig lehet elég hamar mentem mindig, hogy nem sírjon. Köszönöm tényleg, akik segítettek. Szerintem holnap is sok hasznos dolgot mondanak majd.
2012. dec. 27. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!