Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Kétéves kisfiam mindig is rossz alvó volt. Most már csak egyszer kel fel, de esetenként ilyenkor ordít, csapkod, vigasztalhatatlan. Lassan rájöttem, hogy nagy valószínűséggel az váltja ki ezt nála, ha a napja nem a megszokottak szerint alakul, vagy túl sok inger éri. Bölcsődés, bölcsis napokon sokszor van ez így, de ha betegség miatt itthon van, ugyan úgy megesik. Lehetne valahogy "edzeni" a világhoz?2012. nov. 10. 14:44
1/3 anonim válasza:
Nekem dettó ugyanez volt otthon. Mintha az én babámat írtad volna le :). Én az enyémet el vittem pszihiáterhez és ott megmondták mit kell tenni, szerintem csináld ezt, mert az enyém az ajánlott dolgoktól sokkal jobb alvó lett és kevesebbet sír :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Konkrét "betegsége" volt a babádnak, és kezelésként kapta a tanácsokat, vagy egyszerűen ilyen típus, és nevelési tanácsként kaptál hozzá kulcsot? Konkrét teendőt tudnál esetleg írni, akár priviben is?
2012. nov. 12. 06:39
3/3 anonim válasza:
nem betegsége volt (a tiédnek igen?). Sokat sétáltunk, kapott lefekvés előtt meleg tejet (már rég nem szopizik így melegítettem egy kancsóba bolti tejet) mindig vel voltam és próbáltam kifárasztani és végül megszokta az alvást. :)
remélem ezzel segítettem (1# válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!