Mit lehet tenni egy négy, és fél éves gyerekkel aki nem hallgat senkire, és borzasztóan elvan kényeztetve?
Hát én tuti megbeszélném az anyóssal ezt a dolgot!
Kicsit meg kéne nevelni a gyereket!
Igy egy 5 éves gyerek ne beszéljen!
Nekem is van két fiam 3 és 5 évesek de egyiknek sincs ilyen szája!
És ne verekedjen főleg egy idős nénit!
Jár oviba-,?
Ott is ezt csinálja?
Majd ha mások előtt fogja ezt csinálni elég szégyen lessz az anyósodnak!
Egyébként miért nem az anyukája melett van a kicsi,ha nem vgyok tul indiszkrét?!!!
Hát szerintem szard le, nevelje akire bízták (anyós, dédi), max hisztis lesz, párszor megverik/kiközösítik ezért a többiek az oviban és akkor majd megtanulja gyorsan.
Nem tudsz mit tenni, ha nem Téged püföl(amit ne hagyj, mégis csak felnőtt vagy, nem az ő s*ggéből jön a napfény) akkor nem a Te dolgod, mert nem a gyereked és nem konkrétan Rád bízták. Ha senki nem akarja nevelni, ne Te legyél az aki nem is közeli rokona, meg akitől nem is várnak segítséget, sajna de ez van.:(
Ebben igazad van egy gyerek ne beszéljen igy és ne emeljen kezet egy felnőttre!
Se senkire!
Kicsit félve nyitottam meg, mert nekem is szemtelen 4.5 évesem van, de azért szerencsére nem ilyen szinten :) (nálunk "csak" dübörögve elvonulás és szemforgatás van, esetleg kiabálva beszélés)
Nos amit én tennék a helyedben: ha bejön az én lakrészembe megmondanám neki, hogy el kell fogadja a szabályaimat, ergo tisztelettel beszélünk a felnőttekkel nem verekedünk stb, de ha nem nálatok van akkor letojnám. Szerencsére nem a te bajod, az más, hogy szegény kislányt is sajnálom, hogy ilyen idiótán nevelik, mert jócskán megnehezítik az életét.
A saját gyereked miatt meg ne aggódj, mert ha fel vannak állítva bizonyos határok akkor egy igazán hisztis gyerek sem válik ilyenné, tehát ha csak nem ugyan így fogod nevelni akkor nem lesz ilyen.
Ha meg esetleg táplálsz némi szeretetet vagy empátiát a kislány iránt akkor játékkal próbáld meg ebből az állapotából kizökkenteni. Biztos sok baj lehet a háttérben, ha így viselkedik, pl szülők hiánya meg még ki tudja, így egy kedves szóval sokszor többet el lehet érni, mint kiabálással. Persze ha nem érzel semmit iránta akkor nem kell erőltetni, mert a gyerekek úgy is megérzik.
Ami viszont biztos szerintem az az, hogy nem a kislány tehet arról, hogy ilyen, mert ahogy nézem rajtad kívül nagyon még senki nem mondta meg neki, hogy mit nem szabad csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!