Mit csináljak, ha cseszeget egy évfolyamtársam, miközben azt sem tudom, miért teszi ezt?
Van egy fiú az évfolyamunkban, aki valamiért csak velem és barátnőmmel bunkóskodik. És most ebből úgy tűnhet, mi vagyunk az abnormálisak, de én még életembe nem is beszéltem vele, egy rossz szót nem mondtam rá soha még a háta mögött sem, mert nem érdekelt.
Viszont újabban, amikor meglát minket valahol barátnőmmel, odaordít nekünk, hogy -Csá, ufók!
És az a baj, hogy visszaszólni meg nem akarok neki, mert azért már régebb óta ismerem és fiú létére képes lenne megverni egy lányt, szóval gondolom érthető.. Eddig még tűrtem, úgy voltam vele, hogy hadd verje magát, csak magát minősíti ezzel a viselkedéssel, de már utcán is ezt ordibálja nekem. Pár napja volt az egyik közeli gimnáziumban nyílt nap, ahová ő is eljött és eleinte még tetszett is az iskola, mert mindenki olyan közvetlen volt, kedves, stb., csak a nap végére már az oda járó diákoktól is visszahallottam, hogy odaköszöntek nekem, hogy szevasz, ufo.
És már nagyon idegesít. Az igazgatót pont nem érdekli ez az egész, anyámat még inkább nem. Amikor elmondtam neki, engem hibáztatott, hogy fogyatékos vagyok, biztos ezért szólogat be. Hát szerintem nem pont én vagyok fogyatékos, hanem inkább az, aki a saját gyerekének ilyet mond, de ezt már nem mondtam el neki.
Igaz, hogy most így neten keresztül senki sem tudhatja, hogy milyen vagyok, így csak azt mondom, amit mások mondtak rám, már azok, akik nem hallották a rólam szóló pletykákat: kinézetre olyan átlagos és szép között, viselkedésre legtöbbször nyitott, érdeklődő, felnőttekkel tisztelettudó, a jegyeim nem tudom, mennyire számítanak, de olyan átlagos, szóval olyan 4-5 közötti átlaggal.
Eddig mindenki azt mondta rám, hogy teljesen normális vagyok, mint a legtöbb velem egyidős gyerek. Nem tudom, akkor miért szivat minket? És mit kellene tennem?
15/l
Esetleg tetszel neki,és ezzel akarja felhívnina figyelmedet...
Nem tudok okos lenni 31 éves létemre.
Szólj vissza valami jó kis frappáns beszólással amivel leégetd. :)
Köszi a választ.
Nem tudom, máskor meg mindig azt mondják, hogy ennyi idősen a fiúk már nem bántják azokat a lányokat, akik tetszenek nekik...
Egyébként pont ez az, hogy ha lenne valami, amivel bánthatnám, én is visszaszülnék neki, de nincs semmi ilyen. Meg egyébként is, nem akarom, hogy ellenem fordítsa a fél iskolát
Köszönöm.
Csak azt nem tudom, hogyan legyek közömbös? Eddig azt csináltam, hogy amikor hozzám szólt, szánalmasan, lenézően néztem rá, vagy volt, hogy egyszerűen csak úgy tettem, mintha ott se lenne, de folytatta. Akkor mit csináljak még, hogy abbahagyja?
Az anyukád mondta rád, hogy fogyatékos vagy, ezért szólogat be a fiú?????????????????????????????????????????????????????????????
bocs, de ez számomra ezerszer felháborítóbb, mint az, hogy egy idétlen kis suttyó nagyfiúskodik!
Én ha legközelebb rámköszönne, hogy Csá, ufó, visszaköszönnék, hogy "csá"...'azt mennék tovább közömbösen.
Hát igen, ő mondta..
Egyébként majd megpróbálok vele minél közömbösebb lenni, hátha abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!